Ο Άρης στον Αιγόκερω

Η ευθύνη που θα αναλάβετε απέναντι στο σύνολο, είναι η ευθύνη που απορρέει από την ιδέα του καλού και εκτιμημένου προσώπου από την κοινωνία.

Ο Άρης στον Αιγόκερω

Ο Φιλόδοξος

Έχετε μεγάλο μαγνητισμό, είστε περήφανοι, γήινοι και καλά συντονισμένοι, επίσης είστε καλοί οργανωτές και ορθολογιστές. Επειδή η επιτυχία έχει μεγάλη σημασία για σας, είσαστε διατεθειμένοι να δουλέψετε για αυτήν. Μπορεί να είσαστε τόσο πρακτικοί, που σπάνια να λειτουργείτε με βάση κάποια παρόρμηση. Για αυτό λειτουργείτε πολύ καλά στις επιχειρήσεις και στην διοίκηση. Οι λέξεις κλειδιά είναι αυτοέλεγχος και αυτοπειθαρχία. Η θέση αυτή συχνά φέρνει μάλλον θαυμασμό, παρά αγάπη από το αντίθετο φύλλο.

Επειδή έχετε επιθυμία να φαίνεστε σαν Αρχηγός, έχει πραγματοποιηθεί αλλά νοιώθει την υπευθυνότητα και πάντα θέλετε να κατέχετε τον τίτλο του ιππότη.

Επειδή ο Άρης είναι σε γήινο ζώδιο, θεωρείτε ότι υπάρχει παθητικότητα αλλά τελικά αυτό κάνει καλό στο άτομο που έχει τον Άρη στον Αιγόκερω γιατί περιορίζει τον προσωπικό εγωισμό και τον υποχρεώνει να σκέπτεται και τους άλλους. Δηλαδή ενισχύει την αξιοσύνη στον άνθρωπο και του μειώνει τις απερίσκεπτες κινήσεις και εξάρσεις που μπορεί να είναι επικίνδυνες.

Εδώ ο Άρης μπορεί να πάρει ακόμα και τα στοιχεία του Ηρακλή που με τους άθλους του βοηθά τους ανθρώπους. Για αυτό η θέση αυτή στον ζωδιακό σας καλεί να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας και να σπάσετε τα όρια σας.

Η ευθύνη που θα αναλάβετε απέναντι στο σύνολο είναι η ευθύνη που απορρέει από την ιδέα του καλού και εκτιμημένου προσώπου από την κοινωνία.

Προτιμάτε να ζείτε μέσα σε περιορισμούς για αυτό πολλοί από εσάς κάνετε καριέρα στο στρατό και τα σώματα Ασφαλείας.

Σέβεστε τον εαυτόν σας και τους άλλους αλλά απαιτείτε να έχουν εκτίμηση στο πρόσωπό σας.

Είστε αληθινοί πολεμιστές και πολεμάτε γενικά με ανοικτά χαρτιά. Δεν θα «την φέρετε ποτέ από πίσω» και σε κανέναν. Δεν θα ξεχάσετε ποτέ κάποιον, αν σας έχει κάνει κακό αλλά θα συγχωρήσετε πρόθυμα, έχετε όμως ανάγκη την εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια από τους άλλους ανθρώπους. Θα προσπαθήσετε να κάνετε πράξη τις επιθυμίες των άλλων, αρκεί να σας το ζητήσουν ευθέως και να μην προσπαθήσουν να το πάρουν από εσάς με πλάγιο τρόπο.

Δέχεστε εύκολα την κριτική, αρκεί να υπάρχει θετική διάθεση από την πλευρά του άλλου. Μερικές φορές είστε αφελείς, αλλά δεν είστε σχεδόν ποτέ ψεύτες.

Επειδή είστε άτομα με κοινωνική αποστολή και νιώθετε μόνιμα υποχρεωμένοι με το να προσφέρετε είτε στη οικογένεια σας είτε στους άλλους, μερικές φορές υπερβάλλετε και μπορεί να κουραστείτε από τις πολλές υποχρεώσεις.

Στον έρωτα είστε πιστοί και συνήθως δεν σας αρέσουν οι ελεύθερες σχέσεις και προτιμάτε τον γάμο παρά την ελεύθερη συμβίωση. Η πολιτική σας έλκει αρκετά και μερικές φορές οργανώνεστε μέσα σε ένα κόμμα για να δουλέψετε για το κοινωνικό καλό.

Η φιλοδοξία σας, σάς σπρώχνει να ανεβείτε πολύ ψηλά. Για αυτό αρκετοί από εσάς θα αγωνιστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved