Ο Άρης στον Τοξότη

Επειδή είστε επεκτατικοί, κινδυνεύετε να σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας, αναζητώντας όλο και πιο ψηλούς και ανέφικτους στόχους

Ο Άρης στον Τοξότη

Ο Περιπετειώδης

Η εσωτερική σας δύναμη βασίζεται σε μια πλατύτερη φιλοσοφία της ζωής. Λειτουργείτε με μεγάλες εκρήξεις ενέργειας αλλά έχετε λίγη αντοχή. Συχνά ασπάζεστε καινούργιες ιδέες, χωρίς λεπτομερή έρευνα.

Είστε γεμάτοι ζωή, σφρίγος, μπορεί να γίνετε σταυροφόροι και συχνά είστε πατριώτες, αρκετά πρόθυμοι να πολεμήσετε για τις αρχές σας.

Ο ρυθμός, η αρμονία και το τέμπο σας έρχονται πολύ φυσιολογικά. Επειδή μπορεί να είσαστε ιπποτικοί, υπερβολικοί και σπινθηροβόλοι, η εύθυμη παρουσία σας είναι παντού καλοδεχούμενη και ίσως γίνεστε και το επίκεντρο σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η μεταβλητότητα του ζωδίου του Τοξότη σε συνδυασμό με την φωτιά είναι πολύ βοηθητική για την δραστηριότητα του Άρη. Είναι σίγουρο ότι οι εξελικτικές τάσεις του Τοξότη έχουν ανάγκη από την ευελιξία και την διαίσθηση που του δίνει αυτή η ιδιότητα σε συνδυασμό με την Φωτιά.

Το αποτέλεσμα αυτής της ικανότητας είναι να πιάνετε τα πάντα στον αέρα και να έχετε εμπνεύσεις τέτοιες που να είναι δραστικές. Χρειάζεται όμως να είστε πολύ οργανωμένοι για να μην παρασυρθείτε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας.

Η οργάνωση και η πειθαρχία αφήνει αμείωτη την οξύτητα της φωτιάς και μειώνει συγχρόνως την ένταση σε βάθος, με αποτέλεσμα να καταφέρνετε τους πρακτικούς σας στόχους.

Όταν μειωθεί η βιασύνη σας θα κατορθώσετε να «γειώσετε» όλα αυτά που κατά καιρούς μαζεύετε από γνώση και υλικό και με την στοιχειώδη οργάνωση που θα βάλετε θα καταφέρετε να συγκρατήσετε το καλό που έχετε συσσωρεύσει από τις εξορμήσεις σας.

Με αυτόν τον τρόπο θα βάλετε ψηλά του φιλοσοφικούς σας στόχους του οποίους θα τους βιώνετε και δεν θα κινδυνεύετε να υποκύψετε μόνο σε στείρα θεωρία.

Πολλοί μπορεί να πουν ότι έχετε το σύνδρομο του Κολόμβου, αφού σας αρέσουν οι εξερευνήσεις και σε πολύ μακρινά μέρη. Οι ποιο πολλοί από εσάς έχετε κάνει πολλά ταξίδια και στοχεύετε να κάνετε ακόμα περισσότερο. Όταν δεν ταξιδεύετε, νοιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ζωή σας.

Επειδή είστε επεκτατικοί, κινδυνεύετε κατά αρχάς να σπαταλήσετε τις δυνάμεις σας, αναζητώντας όλο και πιο ψηλούς και ανέφικτους στόχους ή να σας απορροφήσει η τάση για φιλοσοφία, ώστε να χάσετε την πραγματικότητα.

Αν έχετε καλό Δία σίγουρα θα σας βοηθήσει η επεκτατική του τάση να ξεκολλήσετε από την βαρετή καθημερινότητα και να κάνετε πράγματα που μόνο εσείς είστε πλασμένοι για να τα κάνετε, δηλαδή, να αποκτήσετε ανώτερη γνώση και να κάνετε την φιλοσοφία σας τρόπο ζωής.

Τα επαγγέλματα που σας πηγαίνουν είναι δικηγόρος, και γενικά όλα τα θέματα που αφορούν την δικαιοσύνη, ταξιδιωτικός πράκτορας, αθλητής, καθηγητής φιλοσοφίας, διαφημιστής, ιερέας.

Στις σχέσεις δεν είστε πάντα πολύ πιστοί, και πολλές φορές κάνετε περισσότερο από δυο γάμους ή μένετε μόνιμα ελεύθεροι για να μπορείτε να απελευθερώνεστε εύκολα. Μένετε πιστοί, μόνο όταν ένα άτομο έχει κοινά ενδιαφέροντα με εσάς και μπορεί με τον τρόπο του να σας καλύψει όλες σας τις φιλοσοφικές σας ανησυχίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved