Ο Άρης στο Σκορπιό

Είσαστε δυνατοί και έχετε αυτό-πειθαρχία και αυτοδυναμία.
Ο Άρης στο Σκορπιό

Ο Παθιασμένος

Είσαστε ικανοί, αξιοπρεπείς και έχετε έντονη προσωπικότητα. Σπάνια μπαίνετε σε δράση εκτός αν γνωρίζετε τί αποτέλεσμα είναι καλό για σας. Ιδεαλιστές, εξερευνητικοί, και με ακλόνητες συνήθειες, είσαστε πολύ έμπιστοι και περιμένετε το ίδιο από τους άλλους.

Αν και μπορεί να σας λείπει η προσαρμοστικότητα και η δύναμη να χαλαρώσετε, μπορείτε να καταστρώνετε σχέδια και στρατηγικές όπως κανένας άλλος. Έχετε μια στάση η «όλα η τίποτα», που κάνει τον συμβιβασμό δύσκολο. Σεξουαλικά είστε δυνατοί, ισχυροί αλλά και μυστικοπαθείς. Η μυστικότητα είναι η μεγάλη σας δύναμη. Όταν αποκαλύπτεται ένα σχέδιο σας μάλλον νοιώθετε ότι χάνετε την δύναμή σας.

Σας αρέσει η μοναξιά γιατί εξερευνάτε όλες σας τις δυνατότητες, πού είναι δηλαδή τα χαρίσματά σας και πού τα μειονεκτήματά σας. Με αυτόν τον τρόπο έχετε αυτογνωσία.

Πολλές φορές βρίσκεστε στο δίλημμα να αρκεστείτε σε λίγα και σταθερά πράγματα ή να κάνετε την υπέρβαση και να αναζητήσετε τον εαυτόν σας μέσα στο ουσιαστικό νόημα ζωής, όπου όμως μπορεί να χρειαστεί και να θυσιάσετε πολλές μικροχαρές και επιτυχίες που σας δίνει η συναισθηματική και κοινωνική ασφάλεια.

Έχετε μεγάλες δυνατότητες σαν άτομα γιατί έχετε σταθερότητα, επιμονή και υπομονή. Η ένταση είναι απόλυτα ελεγχόμενη και ο δυναμισμός σας υπηρετεί πάντα την αναγκαιότητα. Έχετε πάντως μεγάλες αντοχές σε υπομονή γιατί μπορεί να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή για να δράσετε. Όταν όμως το έχετε αποφασίσει θα δράσετε με στόχο την επιτυχία. Η μεγάλη σας ευαισθησία δεν αντέχει την αποτυχία για αυτό και μέσα στις προσωπικές σχέσεις προτιμάτε οι άλλοι να δείχνουν τα συναισθήματα τους και οι άλλοι να καλύπτουν τις επιθυμίες σας. Γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν φοβόσαστε την ήττα. Εσείς ποτέ δεν θα δείξετε ότι είστε ευάλωτοι. Αν ενοχληθείτε από κάτι, σπάνια το εκδηλώνετε και μόνο για μια φορά. Ίσως ξεσπάσετε την δυσαρέσκειά σας σε κάτι πολύ ανώδυνο. Προτιμάτε πάντως να μην ξεσπάσετε, προκειμένου να κρατήσετε τον υπερβολικό συναισθηματισμό μέσα σας. Τώρα, αν όλο αυτό αποφασίσετε να το εκτονώσετε δημιουργικά θα έχετε μεγάλη επιτυχία, αλλιώς το κεντρί μερικές φορές κτυπάει τον ίδιο σας τον εαυτό.

Με αυτόν τον τρόπο είσαστε πολύ εύκολοι για τους άλλους και πολύ βασανιστικοί για τον εαυτόν σας. Είναι ο χώρος που ασκείτε την μεγαλύτερη καταπίεση και αυτή είναι η διαφορά της εξωστρέφειας με την εσωστρέφεια. Ο Άρης στον Κριό που θεωρείτε και εκεί ότι είναι σε κυριαρχία ξεσπάει προς τα έξω, ενώ εσείς αντίθετα ξεσπάτε μέσα σας και αντί να ξεκουράζετε τον εαυτόν σας τον κουράζετε υπερβολικά.

Μερικές φορές ανάλογα με το έργο που προσφέρετε γίνεστε υπεράνθρωποι, γιατί σπάτε τα φυσιολογικά όρια του μέσου ανθρώπου και αντιμετωπίζετε την κοινωνική πραγματικότητα πολύ διαφορετικά από τους άλλους. Γιατί αναλαμβάνετε ευθύνες που σας κάνουν να μπαίνετε βαθιά σε μια κατάσταση και ανασύρετε πράγματα που άλλοι άνθρωποι θέλουν να ξεχάσουν. Αυτό βέβαια είναι ένα από τα πιο δυνατά σας προσόντα και δεν πρέπει να το ξεχνάτε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved