Ο Άρης στο Ζυγό

Συνήθως είστε αθόρυβοι και δεν τολμάτε να προβάλετε τον δυναμισμό σας ή να πάρετε πρωτοβουλίες, ενώ δεν διαθέτετε υπομονή με τις ελαφρότητες και τις κοινωνικότητες.

Ο Συμβιβαστικός

Είσαστε γενναιόδωροι, χαριτωμένοι, φιλικοί, συνεργάσιμοι και πειστικοί. Σας αρέσει να ψυχαγωγείτε όσους είναι γύρω σας. Το κοινωνικό σας ενδιαφέρον είναι αναπτυγμένο και μονίμως ψάχνεστε για καινούργιες ιδέες και πράγματα. Αναζητάτε την δικαιοσύνη και μόνιμα νοιώθετε ότι σας αδικούν ή δεν σας έχουν φερθεί καλά.

Μερικές φορές μπερδεύετε τις δικές σας επιθυμίες με αυτές των άλλων. Το καλό είναι ότι μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτόν σας μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους.

Επειδή ο Άρης εδώ δεν μπορεί να εκφράσει τον πληθωρικό και ζωντανό άνθρωπο που θέλει να φωνάξει και να λειτουργήσει αυθόρμητα, λόγω της αδυναμίας που βρίσκεται (παραδοσιακά σε εξορία), αρκετές φορές νοιώθετε καταπίεση γιατί πρέπει από την πλευρά σας να κινηθείτε με ευγένεια και διπλωματία, χωρίς να μπορείτε να πείτε εύκολα την γνώμη σας.

Αναγκαστικά θα συμβιβαστείτε και θα προσαρμοστείτε. Από αυτόν τον λόγο χάνετε αρκετές φορές το κέφι σας και την ζωντάνια σας και γίνεστε ιδιότροποι και μπλαζέ. Η φλόγα και η μαχητικότητα μπορεί να αντικατασταθεί από μια πιο ελαφριά αντιμετώπιση της ζωής.

Δεν θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας και σε πολλές αντίξοες καταστάσεις μπορεί να χάσετε την υπόθεση γιατί θα παραδώσετε την δύναμή σας στους άλλους.

Η μοναξιά δεν σας αρέσει για αυτό μπορεί να συμβιβαστείτε σε μια σχέση, αρκεί να μην είσαστε μόνοι. Σε μια κακή σχέση δεν θα χάσετε ούτε την φινέτσα σας αλλά ούτε την ευγένεια σας.

Επειδή σιχαίνεστε την βία στους άλλους, γιατί είστε εκλεπτυσμένοι και ντελικάτοι, δεν θα επιτεθείτε ποτέ αλλά μπορεί να κάνετε κάποιο ειρωνικό σχόλιο.

Σεξουαλικά προτιμάτε πρώτα την εγκεφαλική επικοινωνία. Θέλετε ο σύντροφος σας να ασχολείται με την τέχνη ή γενικά να είναι δημιουργικός καλλιτεχνικά, γιατί εσείς ένα τέτοιο πρόσωπο έχετε ανάγκη να ερωτευτείτε. Από την άλλη, δίνετε μεγάλη σημασία στο κομψό ντύσιμο και στην εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Η μουσική, το όμορφο περιβάλλον, οι πίνακες ζωγραφικής συνθέτουν το τοπίο της ζωής σας.

Δυσκολεύεστε πάντως να έχετε αυτοδυναμία και πρέπει να αναπτύξετε την δυνατότητα να στέκεστε στα πόδια σας.

Σαν επάγγελμα σας πηγαίνει πολύ η δικηγορία, η αρχιτεκτονική, η μουσική, η τέχνη, ο χορός και η διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Αναζητάτε την αρμονία στα ρούχα και το καλαίσθητο γούστο σας, σάς βοηθάει να έχετε πάντα μια πολύ προσεγμένη εμφάνιση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved