Ο Άρης στο Λέοντα

Έχετε την τάση να βλέπετε τα πάντα σε μεγάλη κλίμακα και σπάνια πάσχετε από έλλειψη αυτοπεποίθησης, αλλά μπορεί να είστε πολύ ευάλωτοι στην γνώμη των άλλων.

Παπασταύρου Λίντα
Ο Άρης στο Λέοντα

Ο Φλογερός

Συμπονετικοί και δυναμικοί με πολύ έντονο προσωπικό μαγνητισμό, συνήθως είσαστε εκδηλωτικοί και γενναιόδωροι στην αγάπη. Είστε σεξουαλικά θερμοί και εκφραστικοί, έλκεστε ισχυρά από το αντίθετο φύλο. Είστε επίμονοι και πρέπει να μάθετε να καταλαβαίνετε τις λεπτομέρειες και να αποκτήσετε μια αίσθηση ταπεινότητας. Έχετε την τάση να βλέπετε τα πάντα σε μεγάλη κλίμακα και σπάνια πάσχετε από έλλειψη αυτοπεποίθησης, αλλά μπορεί να είστε πολύ ευάλωτοι στην γνώμη των άλλων.

Σας ενδιαφέρει να χαίρεστε τον εαυτόν σας, τις ιδέες σας, την δύναμή σας και είστε οι παίκτες της ζωής.

Ο Άρης στον Λέοντα ρισκάρει. Δοκιμάζει την δύναμή του παίζοντας με την τύχη. Αυτό το κάνει στα χρήματα του, στην εργασία του παντού για αυτό θεωρείται ο Άρης του επιχειρηματία που τελικά αποδεικνύει τον εαυτόν του και στους άλλους, την δύναμή του, ριψοκινδυνεύοντας διαρκώς. Σε αυτό το παιχνίδι ο Άρης ωθείται από την παρόρμηση της «λίμπιντο» και εκφράζεται σαν μια ανάγκη εξωτερίκευσης και επιβολής του εαυτού του στον περιβάλλοντα χώρο.

Επειδή μόνιμα ψάχνεστε εσωτερικά για να επιβεβαιωθείτε και μπορεί να μην πάρετε αυτό που θέλετε, ίσως να είσαστε απογοητευμένοι από τους γύρω σας γιατί δεν είστε το επίκεντρο του θαυμασμού που θα θέλατε.

Είσαστε άτομα της προσφοράς γι' αυτό σπάνια κινείστε με ιδιοτέλεια και ξεχωρίζετε μέσα στους κύκλους σας γι' αυτό.

Στον έρωτα, οι άνδρες έχετε το στυλ του ιππότη που σώζει την καλή του από τον Δράκο. Πάντα θυσιάζεστε για την αγάπη και γενικά δίνετε πολλά, αρκεί η αγαπημένη σας πριγκίπισσα να σας θαυμάζει και να σας κάνει να νιώθετε ότι είσαστε το επίκεντρο του κόσμου της.

Οι γυναίκες είστε πολύ γοητευτικές και προσπαθείτε να γίνετε και εσείς το επίκεντρο της παρέας μέσα από την γενναιοδωρία σας και την καλοσύνη σας. Σας αρέσουν τα ακριβά κοσμήματα και οι μάρκες στα ρούχα. Είστε ρομαντικές, εκλεπτυσμένες αλλά χρειάζεται να τιθασεύσετε το «εγώ» σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε την σχέση σας στα επίπεδα που θέλετε.

Γενικά άνδρες και γυναίκες με αυτή την θέση έχετε έντονο σεξαπίλ και πολλές κατακτήσεις.

Αν έχετε δύσκολες όψεις, πρέπει να αποφεύγετε να είσαστε πολύ εξουσιαστικοί και εγωιστές.

Επειδή σας αρέσουν τα τυχερά παιχνίδια, προκαλείτε συνέχεια την τύχη σας, δείχνοντας ότι τα χρήματα δεν είναι παρά ένα μέσον που θυσιάζετε μπροστά στον πειρασμό της νίκης.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved