Ο Άρης στους Διδύμους

Είστε πολύ ξύπνιοι, δραστήριοι, ανήσυχοι και υπερκινητικοί

Παπασταύρου Λίντα
Ο Άρης στους Διδύμους

O Επικοινωνιακός

Το μυαλό σας είναι σε συνεχή κίνηση και έχετε μεγάλη επιδεξιότητα με ό, τι καταπιάνεστε. Συνήθως, είστε πολύ δραστήριοι στο να λέτε ιδέες και διάφορα πράγματα που θέλετε να κάνετε αλλά συνήθως είστε διχασμένοι και δεν αποφασίζετε εύκολα, τι είναι αυτό που θα πράξετε. Παρόλα αυτά, έχετε την αντίληψη και την πνευματική ευστροφία για να βρείτε τον δρόμο που σας πηγαίνει.

Επειδή εξαντλείστε, χρειάζεται να βελτιώσετε την δύναμη συγκέντρωσης. Είστε βέβαια πολύ ξύπνιοι, δραστήριοι, ανήσυχοι και υπερκινητικοί.

Ο Άρης εδώ είναι ο Άρης της κοινής λογικής, οπότε δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια για χοντρά λάθη. Κατά κάποιον τρόπο, ζείτε και μαθαίνετε μέσω των πραγμάτων που βλέπετε και ακούτε. Η ενεργητικότητά σας είναι στραμμένη προς τα έξω και στην επικοινωνία.

Αναμφισβήτητα, έχετε προσόντα. Από την στιγμή που έχετε βρει ένα αντικείμενο δράσης με ποικιλία και εναλλαγή είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και ενεργητικοί για αυτό σαν ιδανική δουλειά είναι οι δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία, μεταφράσεις, δημοσιογραφία και οποιοδήποτε επάγγελμα έχει εναλλαγή ενδιαφερόντων και επαφή με τους ανθρώπους.

Ξέρετε να προσαρμόζεστε και να προβλέπετε τα συμφέροντά σας. Για αυτό πάντα πίσω από τον «αέρα» που διαθέτετε κρύβετε και μια σκοπιμότητα που αποβλέπει είτε στην απόκτηση γνώσεων είτε στην απόκτηση εμπειριών που θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε και να επιβιώσετε.

Πάντα από μικρά παιδιά στο επίπεδο της γνώσης κερδίζατε χωρίς να πολυκουραστείτε. Με ένα απλό διάβασμα περνάγατε τα μαθήματα άνετα και εύκολα. Μπορεί, χωρίς κόπο και ιδιαίτερη προσπάθεια, να έχετε διαβάσει τον τίτλο ενός βιβλίου και εσείς να μπορείτε να το αναλύσετε με έναν τρόπο που να φαίνεται ότι είστε γνώστες των πραγμάτων. Από αυτό αντλείτε τέτοια αυτοπεποίθηση που φτάνει στα όρια τα θράσους. Αλλά τελικά το κέντρο της αυτοπεποίθησής σας είναι η δεξιοτεχνία που έχουν οι Δίδυμοι να εξωτερικεύουν άμεσα τις θεωρητικές τους εισπράξεις.

Συχνά, έχετε την ανάγκη για περιπέτεια, λόγω της έντονης αίσθησης ελευθερίας που κουβαλάτε μέσα σας. Η δικαιοσύνη είναι επίσης ένας πολύ σοβαρός λόγος για σας να αγωνιστείτε. Ο λόγος σας είναι συνήθως ευφράδης και σταράτος. Σεξουαλικά, σας αρέσει η εναλλαγή και μερικές φορές γίνεστε αρκετά επιπόλαιοι.

Πάντως, για να μην γίνετε οι «περιπλανώμενοι Ιουδαίοι» του ζωδιακού καλό είναι να πιέζετε τον εαυτόν σας να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις και κυρίως πάνω σε πρακτικά θέματα, όπως ζωγραφική, χειροτεχνία, γράψιμο και γενικά τέχνη γιατί μπορεί να γίνετε κάποια στιγμή στην ζωή σας ανερμάτιστοι και τελείως ανίκανοι να αφοσιωθείτε σε κάτι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved