Ο Άρης στον Ταύρο

Είστε σταθεροί, υπομονετικοί, επίμονοι κι έχετε ανάγκη να στηρίξετε την δύναμή σας σε απτές, υλικές κατακτήσεις.

Παπασταύρου Λίντα
Ο Άρης στον Ταύρο

O Δογματικός (Εξορία)

Είσαστε πρακτικοί, ξεροκέφαλοι, αποφασισμένοι και πολύ σίγουροι. Από την στιγμή που θα διαλέξετε πορεία δράσης είναι πολύ δύσκολο να σας μεταπείσουν. Μπορείτε εύκολα να εξασφαλίζετε τα προς το ζην, αλλά είσαστε πολύ συγκεκριμένοι και συγκρατημένοι, όταν είναι να ξοδέψετε τα χρήματά σας ή τα συναισθήματά σας.

Αρκετές φορές ξοδεύετε για την δική σας ευχαρίστηση και σπάνια θα στερηθείτε για την ευχαρίστηση του άλλου, εκτός αν ο άλλος είναι τόσο αγαπητός που τον θεωρείτε προέκταση του εαυτού σας.

Εκ της φύσεως σας είσαστε σταθεροί, υπομονετικοί, επίμονοι έχετε ανάγκη να στηρίξετε την δύναμή σας σε απτές, υλικές κατακτήσεις.

Παρόλο που κρίνετε τους άλλους με κάποια σκληρότητα, θα πολεμήσετε την αδικία μέχρι εσχάτων.

Η αντοχή σας είναι φοβερή, αλλά σας λείπει η πίεση να προχωρήσετε - μπορεί να γίνετε αδρανείς και να μην έχετε καθόλου κινητικότητα. Μερικές φορές αγαπάτε υπερβολικά την πολυτέλεια και την καλοπέραση.

Έχετε μεγάλη ικανότητα στην δουλειά σας και όσοι έχετε ταλέντο στην τέχνη γίνεστε πάρα πολύ καλοί. Οι επιχειρήσεις είναι το μεγάλο σας ατού και γίνεστε πάρα πολύ καλοί γιατί έχει να κάνει με οικονομικά τα οποία συνήθως σας ενδιαφέρουν.

Η δύναμή σας εξαρτάται από το πόσο είστε χορτάτοι συναισθηματικά ή υλικά για αυτό είστε πεισματάρηδες και μερικές φορές και ξεροκέφαλοι. Αρνιέστε να συμβιβαστείτε ή να θυσιάσετε τον εγωισμό σας ή το συμφέρον σας, οπότε πετυχαίνετε το αποτέλεσμα που θέλετε γιατί χρησιμοποιείτε την ζωτική δύναμη για τον εαυτόν σας.

Ο Άρης στον Ταύρο είναι γεννημένος δικτάτορας. Κυρίως αυτό βγαίνει, όταν έχετε συναλλαγές με άλλα άτομα.

Τις πιο πολλές φορές σας είναι δύσκολο να ακούσετε τους άλλους γιατί επικοινωνείτε κυρίως μαζί τους, όταν θέλετε να εκθέσετε κάτι. Δεν πείθεστε εύκολα με λογικά επιχειρήματα γι' αυτό είστε υπερβολικοί και υποκειμενικοί. Σπάνια είστε οι χαμένοι γιατί είστε δυναμικοί και τολμηροί σε όλες τις υλικές σας επιδιώξεις και ρισκάρετε μόνο εκ του ασφαλούς.

Άνδρες και γυναίκες είστε έντονα σεξουαλικοί και αισθησιακοί. Πολλές φορές θεωρείστε υπερβολικά λάγνοι. Προσέξτε μόνο την ζήλεια και την τάση για κτητικότητα που έχετε με την σχέση σας γιατί υποφέρουν όλοι από αυτό.

Σας αρέσουν τα ωραία ρούχα, το καλό φαγητό και ποτό. Δεν χαλάτε την ζαχαρένια σας εύκολα και δεν σας αρέσει να σας διακόπτουν από τις καθιερωμένες σας συνήθειες όπως είναι ο μεσημεριανός ύπνος ή οτιδήποτε άλλο που έχετε ορίσει εσείς.

Συνηθίζετε να ξοδεύετε χρήματα για την περιποίηση του σώματός σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved