Ο Άρης στον Κριό

Είστε δυναμικοί κι έχετε πάντα καλές προθέσεις. Αυτό που σας κινεί είναι η χαρά της ζωής και της έκφρασης.

Παπασταύρου Λίντα
Ο Άρης στον Κριό

O Δυναμικός (κυριαρχία)

Είσαστε ορμητικοί, ανεξάρτητοι, καταπιεστικοί, αυταρχικοί και θαρραλέοι. Η ρουτίνα σάς κάνει να πλήττετε. Συχνά είσαστε επιθετικοί και γεμάτοι πρωτοβουλίες και σας αρέσει να είστε στη θέση του οδηγού, έτσι σας είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός και θα μπορούσατε να είσαστε ηγέτης της κοινότητας ή διαπρεπής αθλητής.

Δεν θα διστάσετε να σκεφτείτε, γιατί κάνετε το κάθε τι την ώρα που θα σας έρθει, έτσι όπως θα σας έρθει. Το μόνο που κάνει συμπαθητική αυτή την εγωιστική προβολή των ιδεών, είναι ότι δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ υστεροβουλία πίσω από τις πράξεις σας. Αντίθετα, έχετε πάντα καλές προθέσεις μιας και αυτό που σας κινεί είναι η χαρά της ζωής και της έκφρασης. Ο Άρης εδώ είναι ζωντανός, αυθόρμητος στην εκδήλωσή του, σχεδόν απερίσκεπτος και επικίνδυνος, για τους άλλους και για τον ίδιο, κυρίως στα ξεσπάσματα του.

Πάντως λείπει η σκέψη πριν από την δράση και αυτό την κάνει παρακινδυνευμένη.

Το ότι ο Άρης στον Κριό δεν κινείται από καμία σκοπιμότητα, μπορεί να είναι και πλεονέκτημα αλλά και μειονέκτημα. Κερδίζει σε ενθουσιασμό αλλά χάνει σε σταθερότητα, κερδίζει σε ένταση αλλά του λείπει το φρένο. Επίσης, η συνεχής ενεργητικότητά του και οι διαδοχικοί ενθουσιασμοί του τον εξαντλούν.

Η επιτυχία θα γίνει δική σας, αν μάθετε να κατευθύνετε την ενέργειά σας και να αναπτύσσετε υπομονή, συμπόνια και κατανόηση. Σεξουαλικά είσαστε δυνατοί και φλογεροί.

Η συγγενής φύση του ζωδίου του Κριού κάνει τον Άρη να λειτουργεί εκεί άνετα.

Τα μειονεκτήματα που θα εκδηλώσει είναι αυτά που μπορεί να έχει και ο Κριός.

Το καλό με όσους έχουν Άρη στον Κριό είναι ότι επειδή ο Άρης θεωρείται ότι είναι σε ζώδιο που μπορεί να εκδηλώσει την ενέργειά του με τον καλύτερο τρόπο, τα άτομα που τον έχουν σ' αυτή τη θέση μπορούν και κάνουν πολλά πράγματα, κυρίως σε επίπεδο σωματικό π.χ. να γίνουν καλοί αθλητές ή γενικά να έχουν ένα όμορφο καλλίγραμμο σώμα και να ασχολούνται ακόμα και σε μεγάλη ηλικία με σπορ. Στον δε επαγγελματικό τομέα μπορεί να διαπρέψουν γιατί από νωρίς θα ξεκινήσουν να ασχολούνται με την καριέρα τους.

Αν ο Άρης μέσα στο ωροσκόπιό σας κάνει καλές όψεις, τότε μπορεί να πετύχετε καταπληκτικά πράγματα και να γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Αν έχει δύσκολες όψεις χρειάζεται να εξελιχθείτε και να αντιλαμβάνεστε τον τρόπο που θα ενεργείτε γιατί μπορεί να βιώσετε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και να γίνετε ευέξαπτοι και οξύθυμοι.

Καλλιεργήστε περισσότερο την υπομονή σας και θα κάνετε θαύματα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved