Η Αφροδίτη στους Ιχθείς

Ευαίσθητοι και ρομαντικοί χρειάζεστε αγάπη και συναισθηματική ανταπόκριση και χωρίς αυτήν νοιώθετε χαμένοι

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς

Η Συμπονετική

Είστε ευγενικοί, βοηθητικοί, και με πολύ καλή καρδιά, δείχνετε πολλή κατανόηση στους άλλους και μπορεί να έχετε έντονο πνευματικό συναίσθημα. Ευαίσθητοι και ρομαντικοί χρειάζεστε αγάπη και συναισθηματική ανταπόκριση και χωρίς αυτήν νοιώθετε χαμένοι.

Ωστόσο, η υπερβολική σας ευαισθησία μπορεί να σας αφήσει ευάλωτους στο να πληγωθείτε. Γνωρίζοντάς το, υποφέρετε σιωπηλά ή μπορεί να γίνεται πολύ λιγομίλητοι. Η διαίσθησή σας πάντως είναι υπερβολικά ανεπτυγμένη, και έχετε καλή σχέση με την τέχνη, την ποίηση , την φύση και τα ζώα. Είστε δημιουργικοί και μπορείτε να εμπνέετε δημιουργικότητα στους άλλους. Επειδή σας έλκουν όλοι οι κατατρεγμένοι, μπορεί να κάνετε καμιά φορά σχέση από λύπηση και μετά να δεσμευτείτε και να μην μπορείτε να ξεκολλήσετε, υποφέροντας για το πρόσωπο που σχετίζεστε. Συνήθως ντρέπεστε να ζητήσετε αυτό που θέλετε και αν δεν σας το προσφέρουν, εσείς δεν κινήστε γενικά για να πάρετε. Παραμένετε στην σιωπή και κατά κάποιο τρόπο αυτοθυσιάζεστε.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς είναι μια θέση πάρα πολύ καλή για τον άνθρωπο (έξαρση) γιατί υπάρχει ποιότητα στην ψυχή και δεν θέλετε να αδικήσετε κανέναν αλλά μερικές φορές γίνεστε πολύ αρνητικοί για την δική σας την ζωή γιατί βαριέστε και τεμπελιάζετε να κάνετε πράγματα. Συνήθως απομονώνεστε και κοιμάστε και αυτό τελικά δεν είναι πάντα ωφέλιμο για την δική σας την ζωή.

Επειδή αρκετές φορές αρνείστε τον εγωισμό σας, μπορεί να βρεθείτε με την ταμπέλα του κορόιδου ή του Αγίου. Για αυτό χρειάζεται να αναπτύξετε σε υπερβολικό βαθμό την διάκριση γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αντεπεξέλθετε σε όλες τις τρέχουσες δυσκολίες. Θέλει εξάσκηση αλλά τουλάχιστον αξίζει τον κόπο.

Κυρίως φροντίζετε να κάνετε την ζωή αυτών που αγαπάτε όμορφη αλλά με τα δικά σας τα πιστεύω. Η υπομονή σας είναι ανεξάντλητη και αυτό σας δίνει το προβάδισμα να σχετίζεστε κυρίως με δύσκολα άτομα και να τα κάνετε αρνάκια. Ίσως αν δεν ήταν δύσκολα, κατατρεγμένα από την ζωή εσείς μπορεί να μην είχατε ασχοληθεί καθόλου μαζί τους.

Την δόξα σίγουρα δεν θα την επιδιώξετε και αν είναι να έρθει θα έρθει σίγουρα πρώτα σε εσάς λόγω των πολλαπλών καλλιτεχνικών ταλέντων που διαθέτετε.

Οι γυναίκες με Αφροδίτη στους Ιχθείς δεν μένουν ποτέ μόνες γιατί είναι οι γυναίκες που κερδίζουν με την γλυκύτητα, την υπομονή και τους όμορφους τρόπους. Δεν περιμένουν σχεδόν ποτέ να πάρουν πίσω και αυτό τους δίνει πολλούς πόντους. Σε περίπτωση που υπάρχουν ασύμβατες όψεις στο ωροσκόπιο μπορεί να πέσουν θύματα ακόμα και σε ακραίων γεγονότων και να μην εγκαταλείψουν την σχέση.

Πάντως είσαστε από τους ανθρώπους που βρίσκεστε σε αρμονία με τον εαυτόν σας και αυτό σας εξισορροπεί και σας δίνει τεράστια χαρά και εσωτερική ευτυχία. Είναι η κρυμμένη σας δύναμη και για αυτό χρειάζεται αρκετές φορές να ευγνωμονείτε για την τόσο θετική επιρροή που κερδίσατε γιατί στην κυριολεξία είστε συνδεμένοι με την συμπαντική θεϊκή βούληση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved