Η Αφροδίτη στον Υδροχόο (Μέρος Β΄)

Επειδή αγαπάτε την ανεξαρτησία, αρνείστε να αλλάξετε αυτό το μοντέλο για χάρη μιας σχέσης

Η Φιλάνθρωπη – Αντισυμβατική

Πιστεύετε ότι ο δικός σας άνθρωπος είναι δεδομένος, οπότε σχεδόν τον ξεχνάτε και νοιάζεστε για τους άσχετους που μπορεί να έχουν ανάγκη για συμπαράσταση ή φροντίδα. Όμως κατά βάθος αγαπάτε και όταν ο άλλος κουραστεί, αγανακτήσει ή φύγει, νοιώθετε παρεξηγημένοι, προδομένοι, αδικημένοι γιατί η Αφροδίτη στον Υδροχόο, έχει την αφέλεια να πιστεύει ότι μπορεί κάποιος να συμμεριστεί τα ενδιαφέροντά της και ότι είναι μαζί, ακόμα και όταν δεν παρίσταται.

Τα συμβατικά θέματα δεν σας αφορούν καθόλου γιατί δεν θέλετε να καταλάβετε το μικροαστικό πρόβλημα του άλλου. Μερικές φορές γίνεστε τόσο αδέξιοι στον τρόπο που θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας και μπορεί να κάνετε τον άλλον να νοιώθει μόνος και ασυντρόφευτος.

Επειδή αγαπάτε την ανεξαρτησία, αρνείστε να αλλάξετε αυτό το μοντέλο για χάρη μιας σχέσης και απαιτείτε με τον τρόπο σας να αλλάξει ο άλλος, χωρίς να το καταλαβαίνετε έχετε μια δόση εγωισμού.

Δεν το καταλαβαίνετε εύκολα κι επειδή είστε αρκετά φιλάνθρωποι και επιβοηθητικοί, νοιώθετε ότι προσφέρετε συνεχώς και μάλιστα μερικοί από εσάς πιστεύετε ότι θυσιάζεστε κιόλας για την σχέση σας. Αυτό είναι λίγο δύσκολο να το ξεπεράσετε γιατί μέσα σας βάζετε κάποια όρια τα οποία προέρχονται από τον Κρόνο που είναι παραδοσιακά ο κυβερνήτης του Υδροχόου.

Μέσα σας ίσως και να πιστεύετε ότι δεν αξίζετε να βιώσετε ένα μεγάλο έρωτα και συνήθως ασυνείδητα σαμποτάρετε με τις απόψεις σας και τις πεποιθήσεις σας για την ερωτική ενέργεια παρόλο που την θέλετε πολύ για αυτό αρκετοί με Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι μόνοι τους και μάλιστα πιστεύουν ότι είναι επιλογή τους, γιατί στην ουσία θέλουν να ζούνε με το άτομο που τους ενδιαφέρει πρωτίστως φιλικά και αυτό εμποδίζει την αυτούσια ερωτική σχέση.

Περιφρονείτε τις μικρές ανθρώπινες αδυναμίες γιατί βάζετε υψηλούς στόχους μέσα στην σχέση σας και μετά κτυπιέστε γιατί έφυγε το άτομο από δίπλα σας. Καλό είναι εκτός από φιλικοί να εκφράσετε και τα συναισθήματά σας. Ωθήστε τον εαυτόν σας να μάθει να εκφράζεται και συναισθηματικά. Αυτό σημαίνει το να νοιάζομαι και για τον άλλον και όχι μόνο να είστε καλοί για ψυχολογική υποστήριξη.

Οι γυναίκες με την Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν αγαπάτε ιδιαίτερα την κομψότητα, εκτός αν έχει κάποια σημεία το ωροσκόπιο σας. Σας αρέσει πιο πολύ το νεανικό στυλ ή το ανέμελο για αυτό αρκετές από εσάς μοιάζετε με το ντύσιμό σας σαν έφηβες. Αρκετές από εσάς είσαστε επαναστάτριες και ζητάτε έναν ιδιαίτερο σύντροφο που να πρεσβεύει ένα ειδικό τρόπο ζωής το οποίο να μην είναι τόσο συμβιβασμένο με τα καθιερωμένα πρότυπα.

Μερικές φορές αποφεύγετε τον γάμο και προτιμάτε να συζήσετε. Με δύσκολες όψεις μπορεί να είσαστε πεισματάρηδες, απόμακροι, ψυχροί και μπορεί να λαχταράτε εκκεντρικές σεξουαλικές εμπειρίες.

Διαβάστε το Μέρος Α της Αφροδίτης στον Υδροχόο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved