Η Αφροδίτη στον Υδροχόο - (Μέρος Α΄)

Νοιάζεστε για την κοινωνική αδικία, τους αναξιοπαθείς, τους αμόρφωτους, είστε με δυο λόγια ανθρωπιστές

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο - (Μέρος Α΄)

H Φιλική - Αποστασιοποιημένη

Είστε ήρεμοι, ψύχραιμοι, κύριοι του εαυτού σας, φιλικοί, δημοφιλείς και καθόλου εγωιστές. Προτιμάτε να σας αρέσουν πολλοί παρά να αγαπάτε έναν. Έχετε βέβαια πολλά προσόντα.

Έξυπνοι και εφευρετικοί, σιχαίνεστε την κακογουστιά, την μιζέρια, και την βλακεία και δεν μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι, όταν οι άλλοι υποφέρουν και πεινούν. Νοιάζεστε για την κοινωνική αδικία, τους αναξιοπαθείς, τους αμόρφωτους, είστε με δυο λόγια ανθρωπιστές. Έχετε μια δυσκολία να μιλήσετε την ίδια γλώσσα με τους άλλους, παρόλο που είσαστε αισιόδοξοι πως κάποτε οι άλλοι θα σας καταλάβουν.

Ζείτε με τους δικούς σας νόμους και κανόνες, άσχετα με το πόσο αποδεκτοί ή όχι είναι από την κοινωνία. Οι ρομαντικές σας έλξεις μπορεί να είναι ξαφνικές αλλά δεν κρατάνε πάντα πολύ. Οι σύντροφοι σας πρέπει να είναι φίλοι μαζί και εραστές και ζητάτε από αυτούς πνευματική διέγερση και αρκετή σεξουαλική ποικιλία.

Δεν είσαστε καθόλου κτητικοί και απομακρύνεστε από όποιους θέλουν να σας κάνουν να αγκυροβολήσετε. Είστε διαισθητικοί και λειτουργείτε καλά με φίλους και με ομάδες. Μπορεί να ενδιαφέρεστε για νέες μορφές τέχνης, νομικές μεταρρυθμίσεις και τεχνικά επιτεύγματα.

Είστε αρκετά ανεξάρτητοι και γι αυτό ευχαριστημένοι ή τουλάχιστον έτσι πιστεύετε για αυτό έχετε πρόβλημα με τις πιο στενές σχέσεις. Είστε φίλοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά ποτέ κολλητοί, είστε πολύ τρυφεροί αλλά απρόσωποι. Αγαπάτε αλλά το εκδηλώνετε με αμεσότητα μόνο τις κρίσιμες στιγμές.

Είναι περίεργο γιατί αυτή η Αφροδίτη δείχνει περισσότερο ζεστασιά και φροντίδα στους ξένους παρά στους ανθρώπους που είναι στενά συνδεδεμένη.

Διαβάστε το Μέρος Β της Αφροδίτης στον Υδροχόο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved