Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Σε αυτή την θέση της Αφροδίτης το άτομο ξεπερνάει τα προσωπικά και υπαρξιακά του προβλήματα και ξεκινά για καινούργια ενδιαφέροντα και νέες ιδέες

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφοσιωμένη

Η Αφροδίτη στον ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος δε θα μπορούσε παρά να είναι σοβαρή, ντροπαλή και αρκετά συντηρητική. Πραγματικά ο άνθρωπος με αυτή την Αφροδίτη ξέρει τι θέλει, πως το θέλει και συχνά γιατί το θέλει. Μπορεί λοιπόν να αξιολογήσει Εγκαίρως αυτά που του δίνουν χαρά και ικανοποίηση, να περικόψει τα δευτερεύοντα και να αρκεστεί σε ένα τρόπο ζωής που του δίνει την ειρήνη και την αρμονία.

Η θέση αυτή μπορεί να υποδηλώνει ανασφάλεια. Αν συμβαίνει, νοιώθετε πιθανότατα την ανάγκη να αναπληρώσετε την αίσθηση ανεπάρκειας και μπορεί να αναζητήσετε κύρος και υλικά αγαθά.

Είστε ευάλωτοι και μερικές φορές μπορεί να φαίνεστε ψυχροί και υπολογιστές στην αντιμετώπιση του γάμου ή των συνεταιρισμών, ενώ απλά προσπαθείτε να προστατεύσετε τον εαυτόν σας επειδή φοβάστε την απόρριψη. Σας είναι πολύ δύσκολο να δείξετε την τρυφερότητα που πραγματικά αισθάνεστε.

Περήφανοι και συγκρατημένοι στην δημόσια συμπεριφορά σας, μπορεί να φανείτε σνομπ και συχνά καταπιέζετε τις συγκινήσεις και την σεξουαλικότητά σας, αλλά βαθιά μέσα σας είσαστε πολύ αισθησιακοί, ακόμα και λάγνοι.

Αργείτε να αναπτύξετε ρομαντικές σχέσεις και μπορείτε να διαλέξετε ή κάποιο μεγαλύτερο ή κάποιο ωριμότερο σύντροφο ή έναν πολύ νεώτερο για τον οποίο νοιώθετε την ευθύνη να φροντίζετε. Όταν κάποιος κατορθώσει να τρυπήσει την μεγάλη ασπίδα της συγκράτησης, είσαστε πιστοί και αφοσιωμένοι.

Είναι φανερό ότι, ένας άνθρωπος με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, δεν «παίζει». Που σημαίνει ότι δεν «παίζει» ούτε με τα συναισθήματα των άλλων αλλά και ότι παίρνει πάντα την ζωή σοβαρά. Αυτό του στερεί την ικανότητα για χιούμορ αλλά τον κάνει κατάλληλο να εκπληρώνει οτιδήποτε υποσχεθεί. Η Αφροδίτη εδώ θεωρείται μονογαμική και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Στις σχέσεις με τους ανθρώπους αλλά και τα γενικότερα ενδιαφέροντα του υπάρχει πολύ υπομονή και ικανότητα να στερηθεί κάτι ευχάριστο για κάτι που θεωρεί σημαντικό και καθήκον του.

Γενικά, επαγγελματικά σας πηγαίνουν οι δουλειές που μπορεί να σας εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες σας και να πηγαίνετε μπροστά. Με την δυνατότητα ηγεσίας που διαθέτετε και την αγάπη για εργασία, πάτε πολύ καλά στις δουλειές σας και συχνά είσαστε πολύ επιτυχημένοι.

Οι γυναίκες με Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πολύ κομψές και όμορφες. Πάντα σοβαρά ντυμένες και με μεγάλη αξιοπρέπεια έλκονται από το κλασσικό στυλ. Κυρίως ο τύπος της Chanel είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Δεν αγοράζουν γενικά πολλά ρούχα γιατί προτιμούν λίγα και ακριβά. Γίνονται πολύ καλές και αφοσιωμένες μητέρες. Το καθήκον είναι πάνω από όλα. Μερικές φορές οι γυναίκες μπορεί να διαλέξουν πλούσιο και δυνατό σύζυγο.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved