Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Σε αυτή την θέση της Αφροδίτης το άτομο ξεπερνάει τα προσωπικά και υπαρξιακά του προβλήματα και ξεκινά για καινούργια ενδιαφέροντα και νέες ιδέες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

H Παιχνιδιάρα

Είσαστε ιδεολόγοι, αμέριμνοι, χιουμορίστες, κοινωνικοί, όλο διάθεση για φλερτ και περνάτε καλύτερα σε σχέσεις που τονίζεται η αυτονομία σας.

Εκδηλωτικοί, φιλικοί εξωστρεφείς, λατρεύετε την ελευθερία, μπορεί να έχετε πολλούς φίλους και συνήθως είστε αντικειμενικοί στις προσωπικές σας σχέσεις. Είστε τίμιοι και ευθείς.

Συνήθως επιθυμείτε έναν σύντροφο με φιλοσοφικές αναζητήσεις ή που να ενδιαφέρεται υπερβολικά για μόρφωση. Σε αυτή την θέση της Αφροδίτης το άτομο ξεπερνάει τα προσωπικά και υπαρξιακά του προβλήματα και ξεκινά για καινούργια ενδιαφέροντα και νέες ιδέες. Η Αφροδίτη εδώ ψάχνει την αρμονία και την ομορφιά που δίνει η ελευθερία και η ανώτερη μόρφωση. Οι περιορισμοί την κουράζουν και ο δυναμισμός του Τοξότη την ωθεί σε διαρκή αναζήτηση του υψηλότερου και του ιδανικότερου. Όπως είναι φυσικό, της είναι δύσκολο να σταματήσει και να δοθεί σε ένα πρόσωπο, εκτός αν κάποιο της δίνει διαρκώς νέους ερεθισμούς μέσα από μια στενή εξέλιξη.

Είστε ανοικτοί σε όλους και σε όλα και θέλετε να νοιώθετε σε κάθε σχέση είτε φιλική είτε ερωτική τις πόρτες ανοικτές για να μπορείτε, αν χρειαστεί, να φύγετε ακόμα και αν δεν το θελήσετε ποτέ, αρκεί να υπάρχει μέσα σας αυτή η αίσθηση της ελευθερίας.

Αυτό που σας κουράζει είναι οι «αποκλειστικότητες», παρόλο που τελικά βαθειά μέσα σας είστε πιστοί και ηθικοί δεν αντέχετε τα μονοπώλια γιατί νοιώθετε ότι θα πλήξετε και θα γίνετε μονότονοι.

Στην περίπτωση ενός σοβαρού αισθηματικού δεσμού δεν γίνεστε άστατοι όπως έχει διαδοθεί για την Αφροδίτη στον Τοξότη. Αντίθετα, επειδή θα έχετε μεγάλο ενθουσιασμό, θα δείξετε τα συναισθήματά σας πολύ έντονα και με μεγάλη ζεστασιά γιατί εσείς δεν δένεστε εύκολα, αν δεν συναρπάζεστε ή δε νιώθετε την αίσθηση της αφοσίωσης.

Αν σας στερούσαν τα δικαιώματα της επιλογής σας, τότε θα θέλετε να φύγετε γιατί πιστεύετε ότι ο έρωτας είναι ταυτόσημος με την ελευθερία. Υπάρχει όμως ένας κίνδυνος σε αυτή την θέση. Η διάσπαση λόγω του ενδιαφέροντος του καινούργιου σάς εμποδίζει στο καταστάλαγμα και στην σταθερότητα.

Είστε πάρα πολύ δοτικοί και μεγαλόψυχοι. Όταν είναι κάποιος σε σχέση μαζί σας, περνάει πολύ καλά. Η θετική σας σκέψη και ο παιδικός σας ενθουσιασμός βοηθάει το άλλο το άτομο της σχέσης να περνάει καλά και να πιστεύει στην ζωή.

Σαν δουλειά σας ταιριάζει πολύ να είσαστε μέσα σε δημόσιες σχέσεις, ταξιδιωτικός πράκτορας, δάσκαλος, δικηγόρος, νηπιαγωγός.

Οι γυναίκες με Αφροδίτη στον Τοξότη είστε πολύ χαρούμενες και τυχερές. Τα ακριβά ρούχα μπορούν να αντικατασταθούν και από αθλητικά. Προτιμάτε να έχετε νεανική ή εφηβική εμφάνιση.

Σας ευχαριστεί η φύση, τα σπορ, τα ταξίδια, οι απολαύσεις, η χαρά και ίσως και ο τζόγος. Μπορεί να παντρευτείτε ακόμα και αλλοδαπό ή αλλοδαπή. Με δύσκολες όψεις μπορεί να είστε άστατοι ή ανάλαφροι ή να ζητάτε μόνο απολαύσεις.

Έχετε πολλούς φίλους σε όλα τα κοινωνικά στρώματα γι' αυτό είστε πολύ δημοφιλείς.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved