Η Αφροδίτη στο Σκορπιό

Οι γυναίκες με Αφροδίτη στον Σκορπιό (εξορία) είναι πολύ γοητευτικές και ελκυστικές

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό

Η Παθιασμένη

Τα συναισθήματά σας είναι πολύ βαθιά και οι σεξουαλικές σας επιθυμίες είναι δυνατές και παθιασμένες. Τείνετε προς την ζήλεια και τη μυστικοπάθεια και μπορεί να έχετε δυσκολία να νοιώσετε τα αισθήματα των άλλων ανθρώπων. Μπορεί επίσης να είσαστε πολύ ιδεαλιστές, θρησκευόμενοι ή ακόμα και μυστικιστές. Επειδή κάνετε τα πάντα με τόσο ένταση, νοιώθετε απελπισία, όταν απορριφθούν οι κινήσεις σας και η αγάπη σας μπορεί να χρωματιστεί με πάθος και δράμα. Το φέρσιμο σας μπορεί να είναι μυστηριώδες και σπάνια χάνετε την αξιοπρέπεια σας.

Συχνά έχετε οικονομικές ικανότητες με οξύ βλέμμα για προσοδοφόρες επενδύσεις.

Μερικές φορές η ανασφάλειά σας φέρνει σε αναζήτηση συντρόφου που έχει οικονομική εξουσία και παρόλο που μπορεί να τον κερδίσετε, εσείς δεν θα είστε ευτυχείς γιατί το τελικό ζητούμενο δεν είναι αυτό αλλά η αγάπη.

Ο αινιγματικός και απόλυτος Σκορπιός είναι μια δύσκολη θέση για την τρυφερή Αφροδίτη. Η εσωτερική και η προβληματική ζωή που έχει ο Σκορπιός, την ωθεί σε αναζητήσεις και προσπάθειες πολύ σκληρές για την συντροφική και ειρηνική φύση της.

Η Αφροδίτη δεν είναι ο πλανήτης του πάθους ούτε του βάθους. Η φιλοσοφία της είναι η αισθητική ομορφιάς της ζωής και των ανθρωπίνων σχέσεων και μπορεί να φτάσει σε εξαιρετικά λεπτές αποχρώσεις ή σε υπερβολές συναισθηματισμού αλλά δεν έχει καμία προδιάθεση στο «τραγικό που θρέφει» ένας Σκορπιός.

Προσπαθεί δηλαδή να βρει την ισορροπία και την αρμονία μέσα στο πάθος και την ψυχολογική εξάρτηση.

Η τάση της Αφροδίτης για συντροφικότητα εκφράζεται με έναν απελπισμένο αγώνα για την κατάργηση της μοναξιάς, ένα αγώνα που έχει και αρκετά δραματικά στοιχεία, καθώς το πεδίο της εξάρτησης, δηλαδή ο άλλος ο άνθρωπος, συχνά ασφυκτιά από το γεγονός ότι είναι πάντα το πεδίο όπου ο σύντροφος θέλει να επιβεβαιωθεί.

Οι γυναίκες με Αφροδίτη στον Σκορπιό (εξορία) είναι πολύ γοητευτικές και ελκυστικές. Ο σεξουαλισμός τους είναι έντονος και είναι το δυνατό τους χαρτί για να επιβληθούν μέσα στις σχέσεις.

Τα οικονομικά η ψυχολογία μαζί με την μεταφυσική είναι τα κύρια ενδιαφέροντά που μπορεί να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved