Η Αφροδίτη στο Ζυγό

Σας ευχαριστεί η συντροφικότητα και σας αρέσει να κάνετε τους άλλους να νοιώθουν πολύ όμορφα δίπλα σας

Η Αφροδίτη στο Ζυγό

Η Ρομαντική – συντροφική (κυριαρχία)

Η αρμονία, ο γάμος και όλες οι κοινωνικές σχέσεις παίζουν ζωτικό ρόλο στη ζωή σας. Σας ευχαριστεί η συντροφικότητα και σας αρέσει να κάνετε τους άλλους να νοιώθουν πολύ όμορφα δίπλα σας. Αρκετά δίκαιοι στις κρίσεις σας, μπορεί να έχετε υψηλά στάνταρ για την κοινωνική συμπεριφορά. Λατρεύετε την ομορφιά, την πολυτέλεια και την διανοητική διέγερση και σας αρέσει να ψυχαγωγείστε πλουσιοπάροχα.

Η κακοφωνία και ο θόρυβος μπορεί να σας κάνουν νευρικούς, μια και η αίσθηση της ακοής είναι πολύ καλά ανεπτυγμένη. Παρόλο που δεν είσαστε προσανατολισμένοι στα χρήματα, πάντα έχετε μια καλή τύχη πάνω σε αυτά γιατί έχετε το ταλέντο και την διπλωματία να έλκετε ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν, είτε μέσα σε συνεργασία, είτε μέσω ενός συντρόφου να τα κερδίσετε. Επειδή σας αρέσει το αρμονικό περιβάλλον, συνήθως έχετε πολύ όμορφα αντικείμενα γύρω σας και κυρίως αρμονία χρωμάτων στο περιβάλλον σας.

Τα ταλέντα σας είναι πολλά, αλλά η μουσική, η παράσταση, η ζωγραφική και η γλυπτική ταιριάζουν ιδιαίτερα στο ταμπεραμέντο σας.

Ευτυχώς, έλκεστε εύκολα και έλκετε το αντίθετο φύλο και συχνά είστε πραγματικά ερωτευμένοι με την αγάπη. Σπάνια είστε χωρίς άτομο δίπλα σας. Επειδή είστε υπερβολικά συντροφικοί, κάνετε και αρκετούς συμβιβασμούς για να μπορέσετε να συνεχίσετε να έχετε άτομο δίπλα σας. Σίγουρα το άτομο που είναι δίπλα σας σπάνια θα μετανιώσει, γιατί είσαστε πολύ ευχάριστα άτομα και συνήθως σκορπάτε τη χαρά και την αρμονία. Πληγώνεστε όμως εύκολα και μερικές φορές αλλά ποτέ δεν το «κρατάτε μανιάτικο».

Οι γυναίκες με Αφροδίτη στον Ζυγό είναι πολύ κοκέτες, όμορφες και περιποιημένες. Τους αρέσουν πολύ τα καλλυντικά, τα αρώματα, τα όμορφα και εκλεπτυσμένα ρούχα καθώς και οι ευγενικοί και ρομαντικοί άνδρες. Έχουν όμορφη μελωδική φωνή και αγαπούν τα τραγούδια και την διασκέδαση. Αποφεύγουν τους τσακωμούς και με διπλωματικό τρόπο περνάνε στον άλλον αυτό που θέλουν.

Ευγενικοί και ευγνώμονες, είσαστε αιώνια νέοι στην ψυχή. Με δύσκολες όψεις μπορεί να γίνεται επιπόλαιοι και διαχυτικοί. Το αρνητικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι επειδή απεχθάνεστε τους τσακωμούς αποφεύγετε να διαπληκτιστείτε και μερικές φορές μπορεί να υποχωρείτε εις βάρος του εαυτού σας.

Σαν επάγγελμα μπορείτε να ασχοληθείτε με την μόδα, την ομορφιά, την αισθητική, την τέχνη, την ηθοποιία, την αρχιτεκτονική και γενικά οτιδήποτε εκφράζει την απλότητα, την αρμονία αλλά και τις δημόσιες σχέσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved