Η Αφροδίτη στην Παρθένο (Μέρος Β΄)

Το άτομο με Αφροδίτη στην Παρθένο είναι επικριτικό και ντρέπεται να εκδηλώσει τους παιδικούς, τρυφερούς συναισθηματισμούς του...

Η Αφροδίτη στην Παρθένο (Μέρος Β΄)

Το άτομο με Αφροδίτη στην Παρθένο είναι επικριτικό και ντρέπεται να εκδηλώσει τους παιδικούς, τρυφερούς συναισθηματισμούς του...

Η ενέργεια της Αφροδίτης κουβαλάει τα ροζ σύννεφα. Αυτό επειδή είναι πολύ μειωμένο -σχεδόν ανύπαρκτο - με την Αφροδίτη στην Παρθένο, ο άνθρωπος χάνει τις μικροχαρές της ζωής. Το άτομο είναι ανίκανο ή ντρέπεται να εκδηλώσει τους παιδικούς τρυφερούς συναισθηματισμούς του και θεωρεί σωστό να βάλει ένα πρόγραμμα παραδεκτό ή «λογικό» από το κοινωνικό του περιβάλλον.

Το πρόγραμμα αυτό θα είναι γεμάτο υποχρεώσεις και χρήσιμα πράγματα, όπως ο ίδιος συνηθίζει να λέει, ξεχνάει όμως το παιδί μέσα του και τις ανάγκες του, γιατί μια ζωή χωρίς λίγη «τρέλα» ή συναισθηματικές επιλογές είναι πάντα φτωχή για την Αφροδίτη για αυτό σιγά-σιγά «στεγνώνει» και απομονώνεται.

Για τον γάμο, αυτή η θέση είναι δύσκολη γιατί το άτομο δεν έχει νοοτροπία συντροφική, παρά μόνο όταν ο σύντροφος είναι σε αδύναμη θέση και κυρίως αν πάσχει από κάποια ασθένεια - εκεί τα δίνουν όλα, γιατί είναι μέσα στο στοιχείο τους, το να υπηρετούν.

Επίσης, παραμελούν αρκετές φορές την εμφάνισή τους ή είναι ατημέλητοι. Αποφεύγουν την σωματική χαρά και την ομορφιά και σιγά-σιγά αποσύρονται μερικές φορές από την κοινωνική αρένα και ασχολούνται μόνο με προβλήματα και αρρώστιες.

Έχοντας την τάση να φερθεί λογικά και πρακτικά στην ζωή, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει έναν γάμο που στηρίζεται σε αυτή τη βάση και να θυσιάσει τον παράγοντα αίσθημα. Είτε όμως το αίσθημα φανεί αργότερα σε έναν άλλον άνθρωπο, είτε αποκλειστεί οριστικά, το πιθανότερο είναι να χάσει το κέφι του για συμβίωση που του προσφέρει μόνο υλική ή κοινωνική κάλυψη.

Αρκετές φορές πληγώνονται από φίλους και τον κοινωνικό περίγυρο γιατί πιστεύουν ότι έχουν δώσει πολλά και δεν παίρνουν σχεδόν τίποτε από τους άλλους και αυτό είναι αλήθεια. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι ίδιοι απομακρύνουν τους ανθρώπους από κοντά τους γιατί έχουν κατά βάση αντικοινωνική συμπεριφορά. Σπάνια έχουν την ανάγκη φίλων και επιδιώκουν μια νέα γνωριμία. Συνήθως, είναι αποσυρμένοι στα προβλήματά τους τα οποία δεν τους αφήνουν χρόνο για ελαφρότητες.

Για να διορθώσετε κατά κάποιο τρόπο την τραυματισμένη ενέργεια της Αφροδίτης, καλό είναι να ανοιχθείτε παραπάνω σε φιλίες και κοινωνικές γνωριμίες, προσπαθώντας όμως να τις κρατήσετε και για μετά. Να σταματήσετε να κριτικάρετε τον σύντροφό σας ή ακόμα και τον φίλο σας σε ό, τι κάνει και ενδεχομένως δεν σας αρέσει, ασχέτως αν αυτό το κάνετε επειδή έχετε την ανάγκη να προσφέρετε. Αυτή η τάση δεν εξυπηρετεί κανέναν, οπότε είναι καλύτερο το να αποδεχτείτε αυτόν που είναι δίπλα σας που είναι και η μεγαλύτερη πράξη αγάπης...

Επειδή όλη αυτή η κριτική και η παρατηρητικότητα είναι γόνιμη και ωφέλιμη για την επαγγελματική σας πορεία, καλύτερα να διοχετευτεί εκεί αυτή η ενέργειά σας για να έχετε επιτυχία σε αυτόν τον τομέα και υλική εξασφάλιση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved