Η Αφροδίτη στην Παρθένο (Μέρος Α΄)

Σχολαστική, πρακτική και με ρεαλιστική λογική, η Αφροδίτη στην Παρθένο γίνεται ανασφαλής...

Η Αφροδίτη στην Παρθένο (Μέρος Α΄)

Η Αφροδίτη εδώ θεωρείται σε «πτώση» δηλ. στην χειρότερη θέση. Επειδή όμως έχουν γίνει πολλές παρεξηγήσεις σχετικά με την καταλληλότητα ενός ζωδίου ή όχι, καλό είναι να δούμε το πρόβλημα της θέσης αυτής του πλανήτη και να επισημάνουμε τις θετικές και τις αρνητικές ιδιότητες στις οποίες έχει την τάση να λειτουργεί.

Η Παρθένος θεωρείται το ζώδιο της υπηρεσίας και της προσφοράς. Πάντα νοιάζεται, σαν ζώδιο της Γής για τους άλλους. Έτσι προδιαθέτει στην κριτική, στην επιστημονική εργασία και στην προτίμηση των επιδιώξεων που χρησιμεύουν άμεσα για την υλική ασφάλεια του ατόμου και περιβάλλοντος του.

Το υλικό της Αφροδίτης είναι ο ρομαντισμός η αρμονία και η συντροφικότητα. Οπότε στην Παρθένο περιορίζεται σε μια ρεαλιστική λογική η οποία δεν την αφήνει να ενθουσιαστεί και γίνεται ανασφαλής και μίζερη ή τοποθετεί όλα της τα όνειρα σε εντελώς πρακτικές δραστηριότητες. Για αυτό το λόγο είσαστε τακτικοί -σχεδόν αποστειρωμένοι- στην προσωπική σας εμφάνιση και προσέγγιση. Τείνετε να αναλύετε οτιδήποτε κάνετε και μερικές φορές το παρακάνετε, αναλύοντας κάθε συγκίνηση, μέχρι να έχετε καταστρέψει κάθε φυσικό ή αυθόρμητο συναίσθημα. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να παντρευτείτε αργά ή να μείνετε ανύπαντροι, και όμως έχετε να δώσετε τον εαυτόν σας συναισθηματικά. Προτιμάτε να μοιραστείτε με τους άλλους εργασιακά ενδιαφέροντα η διανοητικές επιδιώξεις. Γλυκομίλητοι, μη εκδηλωτικοί και συχνά ντροπαλοί, συμπαθείτε τον κατατρεγμένο.

Γίνεστε καλοί νοσοκόμοι, ή γιατροί και ενδιαφέρεστε παρά πολύ για την υγεία και την υγιεινή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved