Η Αφροδίτη στο Λέοντα

Είσαστε υπερήφανοι και σας αρέσει να σας προσέχουν και να βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα

Η Ρομαντική - λαμπερή

Είσαστε φλογεροί και ρομαντικοί και μπορεί να γίνετε πολύ θεατρικοί στην συμπεριφορά σας. Με όρεξη για ζωή και αγάπη, μπορεί να είσαστε κοινωνικοί αναρριχητές, που τρελαίνονται να δίνουν χλιδάτα πάρτι και που λατρεύουν τους εκλεπτυσμένους ανθρώπους. Είσαστε υπερήφανοι και σας αρέσει να σας προσέχουν και να βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Λέοντας είναι το ζώδιο που ωθεί την Αφροδίτη να εκφραστεί και να δώσει στους άλλους. Για αυτό γίνεστε αρκετά επικοινωνιακοί αλλά επειδή έχετε μια εμμονή να σας αποδεχτούν, μερικές φορές τα συναισθήματα που νοιώθετε είναι υπερβολικά.

Τα ρούχα και η εμφάνιση είναι πολύ σημαντικά για σας, το ίδιο και τα παιδιά και σας αρέσουν τα δραματικά και συναρπαστικά φλερταρίσματα. Έχετε μεγάλη ανάγκη για χειροκρότημα, και αν δεν το βρείτε στο σπίτι, θα το ψάξετε αλλού. Έχετε καλά αναπτυγμένη την αίσθηση του χρώματος, αλλά και της μουσικής. Είσαστε έμφυτα ρομαντικοί, θερμοί, τρυφεροί και πιστοί σε αυτούς που θεωρείτε άξιους αλλά επειδή είστε υπερβολικοί σε κάποια θέματα, δεν μπορείτε να δεχτείτε το ότι εσάς σας αρέσει κάτι αλλά δεν είναι απαραίτητο να αρέσει και στο σύντροφό σας και αυτό σας κάνει απόμακρους και ίσως προβληματισμένους για την σχέση σας.

Ο συνδυασμός της συντροφικότητας του πλανήτη με την ανάγκη της προσωπικής επιβολής του Ζωδίου, έχει σαν αποτέλεσμα την έκφραση της αγάπης με έναν τρόπο λίγο «πατρικό».

Μπορεί να θυμίζετε έναν πατέρα γεμάτο γενναιοδωρία και καλοσύνη, αρκεί το παιδί να ακολουθήσει τις απόψεις του και να δικαιώσει τα όνειρά του.

Επειδή επηρεάζετε τους άλλους, πάντα έχετε έναν μικρό ή μεγάλο κύκλο ατόμων που σας ακολουθεί αλλά χρειάζεται να κάνετε απεξάρτηση από την ανάγκη να υπάρχει αυλή γύρω σας γιατί μπορεί να υπάρχουν κόλακες και να το εκμεταλλεύονται.

Σαν επάγγελμα σας πηγαίνει πολύ το θέατρο, το επάγγελμα του χρυσοχόου και του παιδαγωγού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved