Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η οικογενειακή και συναισθηματική ασφάλεια είναι πολύ αναγκαία για σας

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η Ευαίσθητη

Ιδεαλιστές και ποιητικοί, απολαμβάνετε τα ωραία πράγματα της ζωής. Μπορεί να είστε καλοπερασάκηδες αλλά σπάνια σπάταλοι. Είστε ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα αλλά προσπαθείτε να το καλύψετε με το να απασχολείστε συνεχώς ή με το να υποκρίνεστε ότι δεν σας νοιάζει. Απολαμβάνετε το σπίτι σας και το φροντίζετε. Αν δεν έχετε σπίτι να περιποιείστε, τότε φροντίζετε τον κόσμο ολόκληρο.

Η αγάπη και το δέσιμο με την οικογένεια και τις παιδικές σας αναμνήσεις είναι έντονη. Κυρίως, θυμάστε συνέχεια τις τρυφερές στιγμές και πάντα τις αναζητάτε στην ζωή σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ψυχική σας ηρεμία και την ισορροπία σας είναι η ειρηνική και ευτυχισμένη συνύπαρξη μέσα στο γάμο για αυτό δύσκολα αποφασίζετε να δεσμευτείτε με κάποιον άνθρωπο γιατί θέλετε να διαθέτει μπόλικη τρυφερότητα και κατανόηση.

Η οικογενειακή και συναισθηματική ασφάλεια είναι πολύ αναγκαία για σας για αυτό δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο περιβάλλον που σας περιστοιχίζει, δηλαδή το σπίτι σας ή ο χώρος που εργάζεστε είναι συνήθως διακοσμημένα με το προσωπικό γούστο σας και γύρω σας έχετε ένα σωρό αντικείμενα και μικροπράγματα με τα οποία είστε δεμένοι συναισθηματικά. Είστε ευγενικοί, συμπονετικοί, περιποιητικοί και αναδεύετε μια ήρεμη χαρά.

Οι αντιδράσεις σας είναι ενστικτώδεις και συναισθηματικές για αυτό, ιδιαίτερα οι γυναίκες, όταν σχετίζεστε, φέρεστε σαν μητέρα παρά σαν σύντροφος. Με όψεις που προκαλούν ένταση μέσα στο ωροσκόπιο σας μπορεί να γίνετε υπερβολικά προσκολλημένοι στους συντρόφους σας ή οι γονείς σας να έχουν αντίρρηση για την προσωπική σας επιλογή. Πάντως, η επιβεβαίωση αγάπης από το σύντροφό σας είναι απαραίτητη.

Το μεγάλο προσόν σας είναι ότι μπορείτε και ακούτε τους άλλους γιατί έχετε μεγάλη δεκτικότητα και κατανόηση. Η αγάπη για τη θάλασσα και τη φύση είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης Αφροδίτης. Επίσης, αγαπάτε πάρα πολύ τα ζώα και θέλετε να τα προστατεύετε.

Σαν χόμπι μπορεί να έχετε το μαγείρεμα ή την τακτοποίηση του σπιτιού, τις νοσταλγικές φωτογραφίες, την ιστιοπλοΐα και το ψάρεμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved