Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Άστατη και «ανάλαφρη» η Αφροδίτη στους Διδύμους έχει έφεση στην επικοινωνία…

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Είστε γενναιόδωροι, φιλικοί αλλά και αποστασιοποιημένοι. Έχετε ανάγκη μεγάλης ελευθερίας και πολλές φορές μοιάζετε με πεταλούδες που πετάτε από λουλούδι σε λουλούδι.

Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο εξυπηρετεί ένα προτέρημα της: την επικοινωνία. Επειδή οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της ευστροφίας και της πολυπραγμοσύνη, είναι το ζώδιο που ξέρει τα πάντα και από λίγο γιατί δεν θέλει να κουραστεί αλλά να διδαχτεί από εμπειρίες δικές της ή ξένες.

Η Αφροδίτη προσαρμόζεται σε αυτή την τάση ενισχύοντας την γοητεία, την αρμονία στην έμφυτη επικοινωνιακή ευκολία των Διδύμων.

Ψάχνετε για συντρόφους που να έχουν γνώση και ίσως να είναι και διανοούμενοι και αν είναι δυνατόν να έχουν καλό χιούμορ. Σας ευχαριστεί να γυρνάτε τον κόσμο και να γνωρίζετε άτομα. Αρκετοί από εσάς είστε μορφωμένοι, κυρίως μαθαίνετε πολλές γλώσσες. Σας λείπει η διάρκεια στις περισσότερες ασχολίες σας και έχετε την τάση να κάνετε περισσότερους από έναν γάμο. Οι αξίες σας στις ρομαντικές υποθέσεις μπορεί να είναι τελείως επιπόλαιες, ιδιαίτερα όταν λείπουν σταθεροί πλανήτες στον υπόλοιπο χάρτη σας. Έχετε ευχάριστους τρόπους με τα αδέλφια σας, τους συγγενείς και τους γείτονες. Σε μερικούς από εσάς, η αίσθηση της οικογένειας είναι έντονη. Τα συναισθήματά σας δεν είναι πολύ βαθειά και ανταποκρίνονται πιο πολύ στις επικοινωνιακές ανάγκες του άλλου παρά στις συναισθηματικές. Θρέφεστε πάντως από την αλλαγή και την ποικιλία σχέσεων. Είστε έμφυτα περίεργοι και θέλετε να γευτείτε όσα περισσότερα απ' αυτά που έχει να προσφέρει η ζωή.

Επειδή έχετε λογοτεχνική έκφραση μπορεί να υπάρχει ταλέντο στην δημοσιογραφία, αρκεί όμως να το καλλιεργήσετε. Χρειάζεστε πειθαρχία σε ό, τι κάνετε γιατί έχετε έλλειψη συγκρότησης και δεν αξιοποιείτε τα προσόντα σας, λόγω της τάσης σας για προχειρότητα απέναντι στην γνώση και έλλειψη επιμονής στον συγκεκριμένο στόχο.

Εξαιτίας του ότι κάνετε εύκολα γνωριμίες καλό είναι να ελέγχετε τις επαφές σας, γιατί «ό, τι λάμπει δεν είναι χρυσός».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved