Η Αφροδίτη στον Ταύρο

Επιθυμητή και Ακλόνητη, η Αφροδίτη στον Ταύρο θεωρείται ότι είναι σε καλή θέση (σε Κυριαρχία)

Η Αφροδίτη στον Ταύρο

Πιστοί, σταθεροί, λάτρεις του ωραίου και της καλοπέρασης. Η πολυτέλεια και το λουσάτο περιβάλλον είναι για σας απαραίτητα στοιχεία για την καλή σας διαβίωση. Έχετε μια έμφυτη αίσθηση της αξίας των υλικών αντικειμένων. Για αυτό στην διακόσμηση του σπιτιού σας πάντα έχετε μια μικρή αντίκα ή ένα αντικείμενο αξίας, από πίνακα μέχρι βάζο. Επίσης η αρμονία των χρωμάτων είναι σημαντική για αυτό προσπαθείτε να έχετε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, κυρίως αν είσαστε και στο ζώδιο Ταύρος.

Αν και είσαστε αισθησιακοί, το εκφράζετε παθητικά, δηλαδή αφήνετε τα πράγματα να έρθουν σε εσάς. Με την χάρη σας και την ομορφιά σας (και πιθανότατα την μελωδική σας φωνή) έχετε μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο. Σπάνια θα μείνετε μόνοι σας, γιατί σας αρέσει να είστε με σύντροφο και μπορείτε να κάνετε τον άλλον να νοιώσει καλά μαζί σας, επειδή έχετε την δυνατότητα να του προσφέρετε άνεση.

Μπορεί να αναπτύξετε καλή σχέση με τα λουλούδια και την κηπουρική ή επίσης να διαπρέψετε και σε οποιοδήποτε καλλιτεχνικό τομέα.

Έχετε μεγάλη τάση για αυτοσυντήρηση, η οποία είναι προσαρμοσμένη απόλυτα στην φύση της Αφροδίτης. Πάντα έχετε χρήματα στην άκρη ή ένα περιουσιακό στοιχείο. Αν σε ακραία περίπτωση δεν έχετε τίποτε από όλα αυτά, να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε.

Επειδή είστε λάτρεις του καλού φαγητού και ποτού χρειάζεται να προσέχετε το βάρος σας και γενικά την εμφάνισή σας, αν και σε γενικές γραμμές η κομψότητα σε συνδυασμό με τα ακριβά ρούχα είναι σήμα κατατεθέν και κυρίως για τις γυναίκες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved