Η Αφροδίτη στον Κριό

Ειδικά στις γυναίκες, στερείται αρμονίας, υπομονής και διάθεσης συνεργασίας

Η Αφροδίτη στον Κριό

Είναι ευκαιρία να δείτε με ποιον τρόπο σχετίζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους.

Η Αφροδίτη στα 12 ζώδια μας δείχνει τον τρόπο που το κάθε ζώδιο έχει την δυνατότητα να συνεργαστεί, να σχετιστεί, να αγαπήσει και να ερωτευτεί. Επειδή η Αφροδίτη εκφράζει την δυνατότητα που έχει ο κάθε άνθρωπος να συνεργάζεται αρμονικά με τους άλλους για αυτό συνδέεται με την αισθηματική ζωή του ανθρώπου αλλά και με την κοινωνική του επιτυχία.

Αφροδίτη στον Κριό - Η Παρορμητική

Η Αφροδίτη στον Κριό δεν θεωρείται ότι είναι σε καλή θέση (παραδοσιακά λέγεται ότι είναι σε Εξορία) γιατί δεν μπορεί να εκφράσει στο ζώδιο αυτό τον τρόπο της ενέργειας που είναι απαραίτητη για να δράσει. Δηλαδή, στερείται αρμονίας, υπομονής και διάθεσης συνεργασίας. Παρόλα αυτά είσαστε μαγνητικοί, άνθρωποι των ιδεών και με γρήγορη σκέψη, ανήσυχοι, φλογεροί και υποκινητές πολλών νέων καταστάσεων. Μπορεί να έχετε έντονη προσωπικότητα αλλά η επιθετικότητά σας υπάρχει περίπτωση να διώξει τους άλλους από γύρω σας, ιδιαίτερα αν είστε γυναίκα...

Επειδή είστε εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις, μπορεί να ξεχωρίζετε σε κοινωνικές καταστάσεις. Εύθυμοι και θετικοί παρουσιάζετε τον εαυτόν σας καλά και μπορεί να έχετε ταλέντο για δημιουργικότητα και καλλιτεχνία. Σε κάποια στιγμή της ζωής σας μπορεί να γίνετε άστατοι και παρορμητικοί και ίσως πάνω σε αυτή την φάση κάνετε έναν γάμο πρώιμο και βιαστικό ή μπορεί να σας λείπουν οι καλοί οι τρόποι και μερικές φορές να παρουσιάζεστε απότομοι και επιθετικοί. Χρειάζεται να αναπτύξετε περισσότερη κατανόηση για τα αισθήματα των άλλων ανθρώπων.

Επειδή καμιά φορά λόγω της συμπεριφοράς σας μπορεί να παρεξηγηθείτε και να φανείτε ανεύθυνοι στις σχέσεις σας, κυρίως τις προσωπικές, καλό είναι να μην βιάζεστε να βγάζετε πρώιμα συμπεράσματα.

Ο Κριός σας αναγκάζει σε μια διαρκή αναζήτηση που γίνεται ανησυχία κι αυτό επηρεάζει συνήθως τη συναισθηματική σας ισορροπία. Οι διαρκείς εναλλαγές της διάθεσής σας από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση καταστρέφουν την σταθερότητα που ζητά ο πλανήτης για να ευδοκιμήσει.

Εδώ, τα αρχέγονα ένστικτα φαίνεται να επισκιάζουν τελείως την αρμονική έκφραση ιδίως στα άτομα που τους ενδιαφέρουν πραγματικά και για αυτό συχνά τείνουν, αυτό το στοιχείο, να το εκφράζουν καλλιτεχνικά.

Η γνώση του εαυτού θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα και με αυτόν τον τρόπο να προσπαθήσετε να γίνεστε τόσο εγωιστές και έτσι θα είναι ποιο εύκολο να διατηρήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved