Η Αφροδίτη - Μέρος Β΄

Η Αφροδίτη στο Ωροσκόπιο

Η Αφροδίτη - Μέρος Β΄

Αν και δεν συνδέεται με την σεξουαλική ικανότητα, η Αφροδίτη επηρεάζει άμεσα την ερωτική ζωή του ανθρώπου.

Βάστα τα χαλινάρια της Αγάπης και μη φοβάσαι.

Κρατήσου από την αλήθεια που κρύβει το ψέμα

και μην φοβάσαι... (Τζελαντίν Ρουμί)

Η Αφροδίτη επηρεάζει άμεσα την ερωτική ζωή του ανθρώπου. Παρόλα αυτά, δεν συνδέεται με την σεξουαλική ικανότητα: η γενική αυτή αντίληψη είναι λανθασμένη, γιατί ο ερωτικός δεσμός δεν χτίζεται παρά με το αρμονικό ταίριασμα των δύο ανθρώπων σε μια αμοιβαία συνεννόηση που θα τους οδηγήσει σε μια από κοινού θεώρηση της ζωής. Δεσμός, όχι μόνο ερωτικός αλλά και συναισθηματικός, δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει χωρίς αρμονικές σχέσεις της Αφροδίτης ανάμεσα σε δύο ωροσκόπια.

H Αφροδίτη κυβερνά τα χρόνια της νεότητας (εφηβεία) από 15 έως 24 ετών, την περίοδο ενός ατόμου, δηλαδή, όπου ο ρομαντισμός και τα σεξουαλικά αισθήματα ερεθίζονται.

Τα χρόνια της Αφροδίτης εισάγουν την πρώτη λάμψη (έξαψη) της γυναικείας ή ανδρικής ψυχής, όπου το άτομο αναγνωρίζει την σεξουαλικότητά του και εμφανίζεται η επιθυμία για φιλία με το αντίθετο φύλο.

Επίσης, η Αφροδίτη περιγράφει τις υλικές προσδοκίες ενός ατόμου, επειδή αυτός ο πλανήτης κυβερνά τα χρήματα και τις κτήσεις.

Κατευθύνει κατά ένα μέρος την ικανότητα να βγάζει χρήματα και την συνήθεια να ξοδεύει.

Η ανάδρομη Αφροδίτη κρύβει την εξωτερική έκφραση της κοινωνικής αλληλοεπίδρασης.

Το άτομο είναι σιωπηλό στην κοινωνική του συμπεριφορά.

Όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της κυριαρχίας, της δίνει γοητεία, ομορφιά, εξευγενισμένους τρόπους, καλό γούστο στο ρουχισμό, δημοτικότητα, καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και ίσως ταλέντο.

Μια άσχημη τοποθετημένη Αφροδίτη υποθάλπει ματαιότητα, τεμπελιά, ικανοποίηση όλων των παθών, υπερβολή. Επίσης, μια μεγάλη δυσκολία στο να δημιουργήσουν σχέση και να την κρατήσουν σε πολύ καλά επίπεδα. Υπάρχει διχόνοια στον γάμο, στους συνεταιρισμούς και στις προσωπικές σχέσεις.

Η Αφροδίτη σχετίζεται επίσης με την φυσική αίσθηση συνδυασμού χρωμάτων, μελωδική φωνή, ευπρεπή και ελκυστική συμπεριφορά.

Η Αφροδίτη κυβερνά τον λαιμό, τον λάρυγγα, θυρεοειδή αδένα, νεφρά, ωοθήκες, φλέβες και την κυκλοφορία του φλεβικού αίματος.

Κατά ένα μέρος κυριαρχεί γύρω από τα θηλυκά γεννητικά όργανα.

Αδιαθεσίες όπως βρογχοκήλη, νεφρίτης, και διαβήτης αποδίδονται κατά ένα μέρος σε μια προσβαλλόμενη Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη επίσης σχετίζεται με την φυσική αίσθηση συνδυασμού χρωμάτων, μελωδική φωνή, ευπρεπή συμπεριφορά και ελκυστική εμφάνιση.

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε κυριαρχία στον Ταύρο και στον Ζυγό, σε έξαρση στους Ιχθείς, σε πτώση στην Παρθένο, και σε εξορία στον Κριό και τον Σκορπιό.

Τι εκφράζει η Αφροδίτη στο ψυχοδυναμικό πεδίο των ανθρώπων

Αληθινό νόημα

Προσαρμοστικός, καλλιτεχνικός, συντροφικός, ευγενικός, χαριτωμένος, αρμονικός, ευχάριστος, ειρηνόφιλος, ήρεμος, διακριτικός.

Υπερβολή ή κακή χρήση

Πολυτεχνίτης, αναποφάσιστος, ασαφής, ερωτευμένος με τον έρωτα, άτονος, τεμπέλης, ανικανοποίητος, ειρήνη με κάθε μέσο, ανεύθυνος, αδύναμος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved