Ο Ερμής στους Ιχθείς - Μέρος B΄

Ο Ερμής στους Ιχθείς δεν σημαίνει ότι μειονεκτεί και το αίτημα της επικοινωνίας δεν εκπληρώνεται, αντιθέτως εκπληρώνεται μέσα από ένα άλλο τύπο επικοινωνίας

Ο Ερμής στους Ιχθείς - Μέρος B΄

Ο συναισθηματικός - Ιδεαλιστικός

Πολλές φορές αδυνατείτε να αντεπεξέλθετε σε θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας, επειδή μπλέκεστε με πρακτικά θέματα, σας αρέσει λοιπόν να πλάθετε την πραγματικότητα όπως εσείς θέλετε, βασισμένη πάνω σε ιδεαλιστικές ανάγκες και όχι σε πραγματικές. Το σημείο αυτό (ανάλογα βέβαια και με το σύνολο του ωροσκοπίου σας) δείχνει ότι μπορεί να κάνετε μοιραία λάθη γι' αυτό, καλό είναι αυτή τη γόνιμη και δραστήρια φαντασία σας να την διοχετεύσετε στην τέχνη, μέσω της οποίας θα επικοινωνήσετε με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Στην άλλη περίπτωση θα μπορέσετε να διοχετεύσετε όλο αυτό το δυναμικό που έχει μια μεγάλη γονιμότητα προς το Θείο, και αυτό θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε την δημιουργικότητα σας, γιατί είναι πιο εύκολο να εκφράζεστε μέσα από την γλώσσα των συμβόλων.

Πολλές φορές κάνετε την απόδραση σας από τον έξω κόσμο κι αυτό σας εξαντλεί, γιατί οι εσωτερικοί χώροι που κινείστε είναι οι ασαφείς χώροι του υποκειμενισμού και της φαντασίας ή μιας επιλεγμένης ιδανικής πραγματικότητας που έχετε κατασκευάσει για να αντέξετε. Από αυτήν όμως την ιστορία εσείς χάνετε ενέργεια και χρειάζεται, όπως είπαμε, να την διοχετεύσετε σωστά.

Τελικά, όλες οι τέχνες και ο κόσμος του Αοράτου εκδηλώνεται μέσα από εμπνευσμένους ανθρώπους που αρκετοί είχαν Ερμή στους Ιχθύς και έτσι γεννήθηκε η Τέχνη των Μαθηματικών, της ποίησης, της φιλοσοφίας, της μουσικής κ.λπ.

Ο Ερμής στους Ιχθείς δεν σημαίνει ότι μειονεκτεί και το αίτημα της επικοινωνίας δεν εκπληρώνεται, αντιθέτως εκπληρώνεται μέσα από ένα άλλο τύπο επικοινωνίας, πιο διαφορετικό - τελείως ιδεαλιστικό.

Στην ουσία δεν υπάρχει καθοριστικά καλό ή κακό Ζώδιο για έναν Πλανήτη. Απλά μερικά ζώδια εκφράζουν περισσότερο την ποιότητα του πλανήτη και πλησιάζουν τις αρχές του.

Παρόλα αυτά, ο Ερμής στους Ιχθείς βρίσκει να εκδηλωθεί και να εκφράσει τις ιδιότητές του με ένα καινούργιο τρόπο, περισσότερο πνευματικό.

Για αυτό χρειάζεται να ασχοληθείτε περισσότερο με τον αόρατο και πνευματικό κόσμο και τα θέματα της μεταφυσικής, για να ενδυναμώσετε τις ποιότητες σας και να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved