Ο Ερμής στους Ιχθείς - Μέρος Α΄

Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο ζητά τον χώρο ή τον ερεθισμό που θα τον στηρίξει και θα τον ωθήσει σε μια μορφή επικοινωνίας

Ο Ερμής στους Ιχθείς - Μέρος Α΄

Ο συναισθηματικός - Ιδεαλιστικός

Έχετε ανεπτυγμένες και διαισθητικές ικανότητες και μαθαίνετε περισσότερο με αφομοίωση παρά με μελέτη. Έχετε τάση προς τον ρομαντισμό και την ποίηση. Για αυτό πολλές φορές μπορεί να ασχολείστε με την ποίηση και την μουσική κυρίως την κλασσική. Έχετε γερό μνημονικό. Συχνά κρατάτε τις πραγματικές σας σκέψεις κρυφές και τις εκφράζετε μόνο όταν βρίσκεστε με στενούς φίλους ή συγγενείς.

Η θέση αυτή του Ερμή δείχνει μια δυαδικότητα που φανερώνει αντιφατικές ικανότητες. Σε συνδυασμό με την δεκτικότητα σας στις εξωτερικές επιρροές, δεν εκπλήσσει κανέναν που συχνά σας κατηγορούν για κατσούφηδες ή υπερβολικά ευαίσθητους. Τα αρμονικό περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό για σας, επειδή αντιδράτε περισσότερο με το υποσυνείδητο παρά με την λογική.

Είστε πολύ διαισθητικοί και μπαίνετε στην σκέψη του άλλου αλλά μετά δεν σας είναι εύκολο να του περάσετε τα μηνύματά σας γιατί εσείς οι ίδιοι παρασύρεστε από την δύναμη του άλλου. Έχετε υπερβολικά ευμετάβλητη σκέψη και, ανάλογα με τον περιβάλλον που θα πάτε, παίρνετε τα ερεθίσματα και λειτουργείτε. Η ευαισθησία σας σάς κάνει συναισθηματικούς και δεκτικούς σε όλα τα μηνύματα που εισπράττετε.

Επειδή οι Ιχθύες ζητούν κάτι πολύ δυνατό σε συγκινήσεις και συναισθηματικά ερεθίσματα για να δώσουν την κατευθυντήρια γραμμή στις τάσεις που επικρατούν, ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο ζητά τον χώρο ή τον ερεθισμό που θα τον στηρίξει και θα τον ωθήσει σε μια μορφή επικοινωνίας και πολλές φορές αυτό είναι δύσκολο, για αυτό μπορεί να νοιώθετε ότι οι άλλοι δεν μπορούν να σας καταλάβουν ή ότι είστε αποκομμένοι από την επικοινωνία μαζί τους.

Αν είσαστε πολύ ζορισμένοι, μπορεί να παραμελήσετε τα πάντα και αυτό σας φέρνει αντιμέτωπους με πολλά πρακτικά θέματα.

Αν δεν βρείτε κάτι να σας αρέσει και να σας τραβάει το ενδιαφέρον τις περισσότερες ώρες τις ημέρας είστε αφηρημένοι ή ονειροπολείτε μέσα σας δικά σας λιβάδια. Αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου στην καθημερινότητάς σας γιατί μπορεί να λιμνάζουν χιλιάδες υποθέσεις τις οποίες τις αναβάλλετε για αργότερα. Αυτό βέβαια εντείνεται, αν έχετε δύσκολες όψεις με τον Ερμή και άλλους πλανήτες.

Πληγώνεστε εύκολα και μπορεί να είσαστε απαισιόδοξοι, μελαγχολικοί ή μπερδεμένοι. Προσπαθήστε να αποφύγετε την αυτό-λύπηση ή την πικρία για δικές σας πράξεις.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved