Ο Ερμής στον Αιγόκερω

Είστε προγραμματισμένοι και τακτικοί και ξέρετε με ποιο τρόπο θα προστατεύετε τον εαυτόν σας

Ο Ερμής στον Αιγόκερω

Σοβαρός- συντηρητικός

Είσαστε σκληροί δουλευτές, επιφυλακτικοί και ευσυνείδητοι και το μυαλό σας είναι διαπεραστικό. Μπορεί να μην έχετε την τεχνολογική επιδεξιότητα του Ερμή στον Υδροχόο, ούτε την επικοινωνιακή άνεση των Διδύμων, αλλά έχετε την πλήρη αντίληψη της αντικειμενικής και της κοινής λογικής και έτσι προστατεύει τον άνθρωπο από υπερβολές και άστοχες κινήσεις και σκέψεις. Είστε εργατικοί, συστηματικοί και συνειδητοποιείτε πολύ γρήγορα ότι για να πάρει κανείς στην ζωή, πρέπει να μάθει να δίνει απλά και χρήσιμα πράγματα. Είστε προγραμματισμένοι και τακτικοί και ξέρετε με ποιο τρόπο θα προστατεύετε τον εαυτόν σας από την κούραση του περιττού και τον κίνδυνο των τολμηρών ανοιγμάτων. Η παρορμητικότητα του Αιγόκερω δίνει στον Ερμή την ευελιξία που χρειάζεται, δίνει την πρακτικότητα, την οργάνωση και τον συντηρητισμό που προέρχεται από κρίση και φρόνηση. Η μνήμη σας για στοιχεία και γεγονότα είναι εξαίρετη και η λεπτομερειακή δουλειά είναι το φαί σας.

Όταν θέλετε να προβάλετε ένα επιχείρημα, είσαστε διπλωματικοί και με τακτ, αλλά βασικά τείνετε προς την διανοητική σνομπαρία. Έχετε καλή, απλή λογική και την ικανότητα να βάζετε ιδέες σε πρακτική χρήση. Είσαστε πειθαρχημένοι και ικανοί να επιβάλετε πειθαρχία στους άλλους, αλλά πρέπει να θυμάστε να βάζετε λίγη καρδιά στο μυαλό σας και κυρίως στο κομμάτι που αφορά στον εαυτόν σας, γιατί εκεί είσαστε πάρα πολύ αυστηροί και απορρίπτετε συνέχεια την αγάπη και την ευτυχία από την ζωή σας.

Είσαστε μεθοδικοί τόσο στην σκέψη όσο και την πράξη, πράγμα που σας δίνει διοικητικές και πολιτικές ικανότητες. Σας αρέσει να διατηρείτε τις παραδοσιακές αρχές και είσαστε μάλλον ρεαλιστές παρά ιδεαλιστές. Η επίγνωσή σας είναι κοφτερή και έχετε πολύ καλή δύναμη συγκέντρωσης. Ίσως να μην μπορείτε να γελάσετε με αυτά που κάνετε, αλλά έχετε την αίσθηση του χιούμορ η οποία μπορεί να είναι λίγο σατυρική.

Μερικές φορές είστε αυστηροί, τυπικοί και κινείστε με σκοπιμότητα. Όταν έχετε βάλει πρόγραμμα δεν επιτρέπετε μικροχαρές στον εαυτόν σας γιατί πιστεύετε ότι θα καθυστερήσετε στα σχέδια σας το οποία εκτελείτε κατά γράμμα.

Η δουλειά σας είναι πολύ σημαντική και κυρίως σας έλκει η πολιτική, τα οικονομικά και γενικά οτιδήποτε είναι πολύ οργανωμένο, μεθοδικό αλλά και είναι και συμβατό με το κοινωνικό σύστημα. Αρκετοί από εσάς κάνετε πολύ σοβαρές σπουδές. Η Αρχιτεκτονική είναι επίσης κάτι που σας ενδιαφέρει και σας έλκει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved