Ο Ερμής στον Τοξότη Μέρος Β΄

Είναι καλό να μάθετε να μην ξοδεύετε την ενέργειά σας σε πολλά συγχρόνως πράγματα για να αποδώσετε καλύτερα και να μην κουράζεστε ψυχικά ή πνευματικά

Παπασταύρου Λίντα
Ο Ερμής στον Τοξότη Μέρος Β΄

Xαοτικός- διασκεδαστικός

Είσαστε γεννημένοι για δάσκαλοι που όμως για να τα καταφέρετε χρειάζεται να βάλετε μέτρο σε αυτό που θεωρείτε ανάγκη και καθήκον.

Μερικές φορές εξαιτίας της βιασύνης σας δεν γνωρίζετε καλά αυτό που πάτε να διδάξετε και ίσως γίνουν και λάθη γιατί σας διαφεύγουν οι λεπτομέρειες.

Ένα οργανόγραμμα με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας θα βοηθούσε στην υποταγή του χαοτικού Ερμή σας.

Καλόπιστοι και τυχεροί γίνεστε το επίκεντρο με το χιούμορ σας. Είστε αγαπητοί σε όλες τις παρέες και σας αρέσουν τα ανέκδοτα και οι πικάντικες ιστορίες.

Είναι καλό να μάθετε να μην ξοδεύετε την ενέργειά σας σε πολλά συγχρόνως πράγματα για να αποδώσετε καλύτερα και να μην κουράζεστε ψυχικά ή πνευματικά.

Αν μάθετε να οργανώνετε τον χρόνο σας και συγχρόνως ξεχωρίσετε τις πληροφορίες από τις άχρηστες και από τις χρήσιμες θα κάνετε θαύματα. Οι δραστηριότητες σας θα γίνουν με μεγαλύτερη ευκολία και δεν θα κουράζεστε ψυχικά η σωματικά.

Όταν οδηγείτε, χρειάζεστε να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε γιατί μερικές φορές οι κινήσεις σας είναι βιαστικές. Αποφύγετε επίσης τις υπερβολές και τις βιασύνες γιατί μπορεί να μην προστατεύεστε σωματικά. Η αφηρημάδα είναι ένα μέρος της διεργασίας του Ερμή σας και χρειάζεστε να είστε προσεκτικοί κυρίως στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα τα οποία σιχαίνεστε και τα αποφεύγετε.

Αποφύγετε συστηματικά να μεταδίδετε πληροφορίες που σας έχουν εμπιστευτεί γιατί μπορεί να κατηγορηθείτε από φίλους ότι είστε κουτσομπόληδες και δεν κρατάτε μυστικά. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό από όλους και από όλα.

Επειδή μερικές φορές σκέφτεστε υπερβολικά λόγω του ζωδίου του Τοξότη που μεγαλώνει την ένταση στις σκέψεις σας, είτε καλές είναι αυτές είτε κακές, καλό είναι πριν πάρετε μια απόφαση να γίνεται παρατηρητές όλων των γεγονότων για να έχετε σωστή κρίση.

Γενικά είστε τυχεροί άνθρωποι λόγω της αγαθότητας που μπορεί να έχει η σκέψη σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved