Ο Ερμής στον Σκορπιό Μέρος Β΄

Το βέβαιο είναι ότι τα άτομα με Ερμή στον Σκορπιό σκέπτονται πολύ

Παπασταύρου Λίντα
Ο Ερμής στον Σκορπιό Μέρος Β΄

O Μαγνητικός - αργός

Ενώ είστε πολύ δυνατοί αποδυναμώνεστε με τις αρνητικές σκέψεις που μπορεί να κάνετε και να χάσετε κάποιες ευκαιρίες που σας έρχονται, κυρίως οικονομικές, γιατί αργείτε να κάνετε πράξη τις πληροφορίες που σας έρχονται. Πάσχετε από αδράνεια γι' αυτό κινηθείτε πιο γρήγορα για να αυξήσετε τα οικονομικά σας. Πολλές φορές μελαγχολείτε, όταν έχετε να πληρώσετε λογαριασμούς και ο θετικός οραματισμός θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα όνειρά σας.

Σκεφτείτε την ποιότητα του ψύχραιμου και αντικειμενικού Ερμή για να υποχρεωθείτε να διεισδύσετε στους δαιδάλους των συναισθημάτων και να βάλετε σε τάξη με την συγκριτική σκέψη όλα σας τα σχέδια. Τα οράματά σας με αυτόν τον τρόπο μπορούν να επιτευχθούν, αφαιρώντας λίγη υγρασία όπως λέγεται από τις σκέψεις σας.

Επειδή ο Ερμής σας μπαίνει σε δυσανάλογα για την αντοχή σας φορτία, φορτισμένα πεδία και κουράζεστε πολύ, χωρίς να καταφέρνετε όμως τίποτα ιδιαίτερο σημαντικό. Καλό είναι να προστατευτείτε γιατί, αν τελικά καταφέρετε να έρθετε στο ύψος της σοβαρότητας των πραγμάτων, κινδυνεύετε να εξαντληθείτε. Όταν προστατεύετε τον εαυτόν σας, επειδή χάνετε την οξυδέρκειά σας, κινδυνεύετε να μετατρέψετε σοβαρότατα θέματα σε κοινοτυπίες. Η πιο ευτυχής περίπτωση είναι ο μεσαίος δρόμος δηλαδή να υπερισχύσει η μυστικοπάθεια του ζωδίου σε αρμονία με την εσωτερικότητα οπότε ο Ερμής γίνεται ή ιδιοφυής ή ο χαριτωμένος σοφιστής.

Το βέβαιο είναι ότι τα άτομα με Ερμή στον Σκορπιό σκέπτονται πολύ για αυτό κουράζουν το νευρικό τους σύστημα και εξαντλείστε εύκολα.

Είναι αδύνατον να ησυχάσουν, αν δεν φτάσουν στην ρίζα των πραγμάτων. Ψάχνουν να βρουν τι υπάρχει πίσω από την επιφάνεια και κάποτε νομίζουν ότι κάτι υπάρχει ακόμα και όταν δεν υφίσταται!

Πάντα ψάχνεται και μαζεύει στοιχεία σαν να πρόκειται να ξεσκεπάσει ένα έγκλημα. Αυτή η χαρακτηριστική ιδιότητα κάνει τα άτομα ικανούς φιλοσόφους και φιλόλογους της ανθρώπινης ψυχής. Συχνά όμως αυτή η στροφή τον κάνει να παραμελεί τα κοινά, καθημερινά πράγματα, δηλαδή αυτά που είναι φτιαγμένος να ασχολείται ο πλανήτης.

Με άλλα λόγια ο Ερμής που έχει σαν προορισμό να βοηθά τον άνθρωπο να επικοινωνεί και να κινείται, όταν αφιερωθεί στην βαθειά σκέψη δυσκολεύεται να επικεντρωθεί στα φυσικά του καθήκοντα.

Ξεχνάει να παρατηρεί την όψη της πραγματικότητας και αναλώνεται δίνοντας προεκτάσεις στις λεπτομέρειες. Είναι αλήθεια όμως πως από μια λεπτομέρεια μπορεί κανείς να βρει τον δρόμο για τον στόχο του αλλά και να περιπλανηθεί, ακολουθώντας μονοπάτια από το πουθενά γι' αυτό κρατήστε τις δυνάμεις σας και μην αναλώνεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Με ηρεμία και γαλήνη όλα θα γίνουν.

Πάντως για να μπορέσετε να ξεδίνετε και να έχετε μεγάλη εκτόνωση, αν θέλετε, επιδοθείτε στο γράψιμο και θα δείτε μεγάλες επιτυχίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved