Ο Ερμής στον Σκορπιό Μέρος Α΄

Είστε βαθειά ερευνητικοί και επικριτικοί

Παπασταύρου Λίντα
Ο Ερμής στον Σκορπιό Μέρος Α΄

Ο Διεισδυτικός - ερευνητικός

Είστε βαθειά ερευνητικοί και επικριτικοί. Μερικές φορές γίνεστε μυστικοπαθείς και καχύποπτοι. Έχετε οχυρωθεί πίσω από τις απόψεις σας και είναι δύσκολο να αλλάξετε γνώμη. Είσαστε υπερβολικά οξυδερκείς, ορμητικοί και έχετε την τάση να είσαστε πολύ δηκτικοί με την γλώσσα ή την πένα.

Μπορεί να πληγώσετε τους άλλους χωρίς να χρειάζεται ή μπορεί να μετατρέψετε το σαρκασμό σας σε καταπληκτικό πνεύμα. Αυτό μάλλον θα είναι το καλύτερο για σας και με αυτόν τον τρόπο θα εκτονώνετε την μεγάλη νοητική σας ενέργεια.

Η θέση αυτή με τα χαρίσματα της έρευνας και αναζήτησης είναι καλή για κάθε επάγγελμα που θεραπεύει καθώς επίσης καλή για χημεία, φωτογραφία, δουλειά ντεντέκτιβ, αποκρυφισμό, έρευνα και μεγάλες επιχειρήσεις.

Το μυαλό σας είναι βαθύ αλλά σπάνια φιλανθρωπικό. Η αποφασιστικότητά σας είναι χωρίς όρια και η σκέψη σας μπορεί να προσηλώνεται πάρα πολύ, ώστε να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Έχετε γενικά αγωνιστική ζωτικότητα και αυτοσυντήρηση και η διάθεση του Σκορπιού δίνουν στον Ερμή σας ισχυρές προσλαμβάνουσες και τον ωθούν στην βαθειά έρευνα πίσω από τις τα φαινόμενα και τις εντυπώσεις.

Ό, τι και να σας λένε δεν σας αρκούν και θέλετε μόνοι σας να εξερευνήσετε το κρυφό τοπίο. Αυτό είναι και το πιο δυνατό σας στοιχείο και δεν πρέπει να το αγνοείτε. Είναι ο άσσος στο μανίκι σας και εκεί βασίζετε όλο το διαισθητικό στοιχείο του υδάτινου Ερμή. Το δύσκολο για την μηχανική και απρόσωπη λειτουργία του Πλανήτη είναι αυτή η εσωστρέφεια γιατί είναι αποπνικτική και κουραστική για την ποιότητα του Ερμή.

Επειδή μερικές φορές υπερφορτώνετε το νοητικό σας σύστημα με πολύ πληροφορία και γνώση καλό είναι να ξεκουράζετε το μυαλό σας. Υπάρχει περίπτωση να πάσχετε από εμμονές και, όταν είσαστε στρεσαρισμένοι, να βομβαρδίζεστε από συνεχόμενες σκέψεις οι οποίες πολλές φορές σας πυροδοτούν και σας κάνουν να υποφέρετε. Η επανάληψη λέξεων μπορεί να σας ταλαιπωρήσει και χρειάζεται μόλις νοιώσετε κουρασμένοι να ενισχύστε το νευρικό σας σύστημα με το σύμπλεγμα των Βιταμινών Β12.

Στο επόμενο το Β μέρος του Ερμή στον Σκορπιό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved