Ο Ερμής στο Ζυγό

Συχνά, αδυνατείτε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, σιχαίνεστε τις διαφωνίες και προτιμάτε να συζητάτε τα θέματα

Παπασταύρου Λίντα
Ο Ερμής στο Ζυγό

Ο Διπλωματικός- Εξισορροπιστής

Παρόλο που είσαστε φιλικοί, ανοιχτόμυαλοι και ορθολογιστές, μπορεί να είσαστε αυστηροί, όταν πρόκειται για τις δικές σας αρχές. Σιχαίνεστε την αδικία και επιθυμείτε να ισορροπήσετε και να κρίνετε όλα τα πράγματα με πλήρη δικαιοσύνη.

Είστε το ζώδιο της αρμονίας και της συνεργασίας γι' αυτό ανάλογα με την αρμονία ή την δυσαρμονία του περιβάλλοντος εσείς λειτουργείτε διαφορετικά. Η αέρινη φύση του Ζυγού σας κάνει λογικούς και παρορμητικούς, να θυμάστε όμως ότι η διαίσθηση εδώ δε λειτουργεί μέσω ψυχισμού αλλά είναι αποτέλεσμα μιας πνευματικής διεργασίας που γίνεται αυτόματα και πολύ γρήγορα, τόσο συχνά που ο ίδιος ο άνθρωπος δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσει.

Σαν γνήσιοι αναζητητές της αρμονίας, ψάχνετε την αλήθεια μέσω των δικών σας αισθήσεων και με αυτόν τον τρόπο βγάζετε την δική σας κρίση πάνω στα πράγματα.

Συχνά, αδυνατείτε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, σιχαίνεστε τις διαφωνίες και προτιμάτε να συζητάτε τα θέματα ή να βγάζετε λογικά συμπεράσματα παρέα με άλλους. Τα διανοητικά κατορθώματα είναι για σας ψωμοτύρι. Μπορεί να σας αρέσουν οι τέχνες που έχουν πολύ λεπτεπίλεπτη αίσθηση αφής και να περιβάλλεστε από καλοαναθρεμμένους, εκλεπτυσμένους και τίμιους ανθρώπους. Η τραχιά συμπεριφορά ή ένα ακατάλληλο για την περίσταση ένδυμα πραγματικά σας ταράζει.

Η επιθυμία σας για τελειότητα μπορεί να κάνει την συμβίωση μαζί σας δύσκολη. Αφού είστε περίεργοι για τον τρόπο που σκέφτονται και συμπεριφέρονται οι άλλοι άνθρωποι, η θέση αυτή του Ερμή είναι καλή για κάθε τύπο δουλειάς που έχει να κάνει με ανθρώπινες σχέσεις συμπεριλαμβανόμενης της ψυχολογίας. Είναι επίσης εξαίρετοι για διπλωμάτες και συντονιστές συνομιλιών.

Μπορεί μερικές φορές να απορρίψετε κάτι ή κάποιον που δεν σας αρέσει χωρίς να ερευνήσετε τις αιτίες, χωρίς να φροντίσετε να τους μελετήσετε βαθειά και να εκτιμήσετε τα κίνητρα και την αξία τους.

Μην κυνηγάτε την εντύπωση της στιγμής και μην αφήνεστε τόσο πολύ στις διαθέσεις σας που αλλάζουν εύκολα γιατί μόνιμα μπαλαντζάρετε και δύσκολα μπορείτε να πάρετε απόφαση.

Ο Ερμής στον Ζυγό διαθέτει όλα τα προσόντα για να πετύχει την αποστολή του αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα, δεν είστε αρκετά εργατικοί και οργανωμένοι, ώστε να προχωρήσετε και να αξιοποιήσετε την περιέργειά σας σε μια επιστημονική μεθοδικότητα. Σας αρέσουν οι ανέσεις και η ομορφιά και προτιμάτε να μην ζορίζεστε.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είστε διανοούμενοι, ρομαντικοί και ανυπόμονοι. Το καλό είναι ότι αντιλαμβάνεστε και πιάνετε πουλιά στον αέρα στην επικοινωνία αλλά δεν προσαρμόζεστε τόσο ώστε να είστε πρακτικοί και αντικειμενικά ορθολογιστές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved