Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

Επικοινωνιακό χάρισμα

Παπασταύρου Λίντα
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων

Ενδιαφέρεστε άμεσα για την στενή επαφή της στιγμής. Η συναισθηματική σας προσωπικότητα χρειάζεται ποικιλία και νεωτερισμό, αντί για διάρκεια και βάθος συναισθήματος. Αν και γενικά σας είναι αδύνατον να νιώσετε αισθήματα που έχουν μεγάλη διάρκεια ή να δίνετε την πίστη σας σε ένα άτομο. Η αντίληψη σας είναι γρήγορη και ακριβής και δέχεστε τις εντυπώσεις μέσα από σκέψη μάλλον παρά αίσθημα. Με δύσκολες όψεις μπορεί να σας λείπει η ευαισθησία.

Οι αισθήσεις σας εξυπηρετούν την διανόησή σας παρά τις συγκινήσεις σας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια ικανότητα για απαθή παρατήρηση και συλλογιστική. Το μυαλό σας είναι ευμετάβλητο και μερικές φορές χαοτικό, αλλά μπορείτε να αφομοιώσετε ατελείωτο ποσό λεπτομερειών. Εφόσον είσαστε πολύπλευροι και προσαρμόσιμοι, μπορείτε να έχετε δύο η περισσότερα επαγγέλματα, συχνά την ίδια στιγμή.

Επειδή εξελίσσετε όλες τις τάσεις της επικοινωνίας λόγω του χαρίσματος που έχετε, εσείς οι ίδιοι για τον εαυτόν σας στερείστε προστασίας εξαιτίας των ηθικών, πνευματικών και ψυχικών δυνάμεων που σπαταλάτε συνεχώς.

Eξαιτίας του ότι η Σελήνη αυτή ανήκει σε ζώδιο του αέρα, λειτουργείτε με τη λογική οπότε απομακρύνεστε από την πραγματική φύση της Σελήνης που είναι το συναίσθημα. Πχ. Η Σελήνη δεν λέει «ένα και ένα κάνουν δύο», λέει «νοιώθω ότι κάτι δεν πάει ή πάει καλά». Αν αφαιρέσεις την δυνατότητα της να νοιώθει, της έχεις κόψει τα πόδια, έχετε όμως σαν αντιστάθμισμα, την ικανότητα να συνδέεστε, να προσαρμόζεστε για αυτό μπορείτε εύκολα να μάθετε ξένες γλώσσες, να κάνετε άνετα δημόσιες σχέσεις, να συναλλάσετε ευχάριστα με τους ανθρώπους. Αν όμως οι συνθήκες δεν σας επιτρέψουν να κάνετε τα παραπάνω μπορεί να εκνευριστείτε ή να νοιώσετε ανασφάλεια γιατί δεν σας αρέσει η μοναξιά. Νοιώθετε ότι έχετε χάσει την δύναμή σας γιατί είναι αναγκαίο να βρίσκεστε συνεχόμενα σε επικοινωνία, δίνοντας και παίρνοντας δυναμικά για να διατηρήσετε την ισορροπία σας.

Σας αρέσει η δράση και η κίνηση, είτε σωματική , είτε πνευματική. Τα χέρια σας πιάνουν, είναι ευκίνητα και επιτήδεια και έχετε καλά ανεπτυγμένη αίσθηση οσμής. Δεν έχετε απαραίτητα καλή διαίσθηση γιατί έχετε μια τάση να δοκιμάζετε διάφορες εμπειρίες με αποτέλεσμα να επηρεάζεστε από το εκάστοτε περιβάλλον που συνδιαλέγεστε. Ευτυχώς όμως είστε παρατηρητικοί, σχηματίζετε γρήγορα εντυπώσεις και συνήθως έχετε την ικανότητα να τις εκφράζετε με λέξεις.

Σας τραβούν τα καλλιτεχνικά και λογοτεχνικά επαγγέλματα ή οποιοσδήποτε τομέας που σχετίζεται με τις επικοινωνίες. Η προτίμηση, ακόμα και η ανάγκη να κάνετε πράγματα ταυτόχρονα, είναι απαραίτητη για την ψυχολογική σας ευεξία. Η διανοητική ικανότητα αυτής της θέσης συχνά σας κάνει δεινό αναγνώστη ή ταλαντούχο τεχνίτη.

Στα προσωπικά θέματα, είστε κάπως συγκρατημένοι και μερικές φορές οι άλλοι σας βρίσκουν ψυχρούς.

Σας ενδιαφέρει περισσότερο το εδώ και τώρα παρά το παρελθόν. Διχασμένοι από τα ταλαντευόμενα αισθήματά σας, μπορεί να αναλωθείτε σε πολλές δουλειές και να διασκορπίσετε την ενέργειά σας. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί ως νευρική ένταση. Γνωρίζετε πώς να κολακεύετε και μερικές φορές η πονηριά που χρησιμοποιείτε δεν σας εξελίσσει. Η ανήσυχη φύση σας ψάχνει πάντα για κάτι νέο.

Θα αποκτήσετε ψυχική και σωματική υγεία, εφόσον ανακαλύψετε μέσα σας ένα ηθικό βάθρο όπου εκεί θα μπορείτε εσείς οι ίδιοι να κρίνετε ποιο είναι το καλό και το κακό. Για αυτό χρειάζεται να αποκτήσετε φιλοσοφική παιδεία.

Σε ένα γυναικείο χάρτη μπορεί να δείχνει μια επιπολαιότητα και μια έλλειψη ενδιαφέροντος για τις οικιακές δουλειές. Παίζει ρόλο βέβαια και το υπόλοιπο ωροσκόπιο. Στον χάρτη ενός άνδρα μπορεί να δείχνει ότι έλκεται από διανοούμενη σύντροφο που μπορεί να ταιριάξει σε οποιοδήποτε κοινωνικό ρόλο.

Την μητέρα σας την βλέπετε συναισθηματικά αποστασιοποιημένη, κοινωνική και πολύπλευρη αλλά ταυτόχρονα είναι το άτομο που σας έχει ενθαρρύνει σε πολλά πράγματα στην ζωή σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved