Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου

Τι σημαίνει το να έχει κάποιος στο ωροσκόπιό του Σελήνη στον Ταύρο;

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου

Αν έχετε στο ωροσκόπιό σας Σελήνη στον Ταύρο, είστε επικεντρωμένοι στο υλικό επίπεδο και επιδιώκετε ανέσεις και απολαύσεις. Θέλετε το καλύτερο από το κάθε είδος και σπάνια συμβιβάζεστε με κάτι λιγότερο. Η Σελήνη στον Ταύρο είναι σε έξαρση, που σημαίνει ότι είναι σε μια από τις καλύτερες θέσεις. Αυτό φέρνει στην επιφάνεια την στοχαστική και σταθερή πλευρά της Σελήνης και μειώνει την μεταβλητότητά της.

Καμία κατάσταση δε θα μπορέσει να σας κλονίσει από τα ιδεώδη σας. Είστε τυφλά πιστοί, συναισθηματικοί, τρυφεροί και συνεσταλμένοι. Μπορεί να σας λείπει η αυθεντικότητα ή να είστε πολύ κολλημένοι στις συνήθειές σας. Θα συλλογιστείτε μια πράξη πολύ καιρό, εκτιμώντας συνθήκες, ηθική και ιδεώδη. Θα αφομοιώσετε πρώτα τα στοιχεία και θα δράσετε με βάση τις πληροφορίες σας.

Μάθε εδώ, ΔΩΡΕΑΝ σε ποιο ζώδιο έχεις τη Σελήνη σου

Σας είναι δύσκολο να αλλάξετε γνώμη και μπορεί να απεχθάνεστε κάθε παρεμβολή, από την στιγμή που έχετε πάρει την απόφασή σας. Είστε αποφασιστικά άτομα, με καλή ανεπτυγμένη διαίσθηση και ακέραιη κρίση.

Θέλετε να διαπρέπετε σε οτιδήποτε κάνετε. Σας αρέσει να αποκτάτε, όχι μόνο "γη" αλλά και αντικείμενα όπως αντίκες, πίνακες και γενικά οτιδήποτε έχει υλική αξία.

Οι αισθήσεις της αφής και της γεύσης είναι έντονες. Πιθανότατα έχετε ευχάριστη φωνή και τραγουδάτε όμορφα. Σας αρέσει η μουσική, η ζωγραφική, ο χορός και όλα τα πράγματα που κάνουν τη ζωή πιο ευχάριστη, ενώ έχετε ανάγκη να ικανοποιείτε την όρεξη σας.

Καλοδέχεστε μόνο τις ιδέες εκείνες που αρμόζουν στον σταθερό σας χαρακτήρα και δεν σας δημιουργούν ανασφάλεια και αναστάτωση. Είστε υπερβολικά συντηρητικοί και τυπικοί και μερικές φορές μπορεί να γίνεστε στενοκέφαλοι. Πρέπει να προσέχετε να μη δείχνετε υπερηφάνεια, τεμπελιά, ζήλεια και υπερβολικό πείσμα. Από την στιγμή που θα αποφασίσετε τι δρόμο θα πάρετε, προχωράτε μπροστά και χωρίς παρέκκλιση.

Σπάνια καταφέρνετε να εγκαταλείψετε την οικογενειακή παράδοση ή την ανατροφή και τα ιδεώδη που σας μετέδωσε η μητέρα σας, με την οποία είστε στενά -κι όχι απαραίτητα ευχάριστα- δεμένοι. Ψάχνετε αφοσιωμένες και μακρόχρονες σχέσεις στη φιλία, τον έρωτα και τον γάμο. Ξέρετε ενστικτωδώς να προστατεύεστε γι’ αυτό δεν ξεχνάτε να ξεκουράζεστε ή ότι χρειάζεται να καλύψετε όλες τις οργανικές σας ανάγκες. Ξεπερνάτε τις δυσκολίες ζωής μέσα από απλές, ξεκάθαρες λύσεις.

Όταν δεν έχετε να αντιμετωπίσετε προβλήματα, έχετε τη διάθεση για υλική δημιουργία.

Είναι σπάνιο να γονατίσετε ψυχικά ή να παρουσιάσετε διαταραχές, παρά μόνο όταν στερείστε τα υλικά αγαθά και δεν έχετε τίποτα στο πορτοφόλι σας, τότε μπορεί και να πάθετε κατάθλιψη. Όταν πληρώνετε και τακτοποιείτε τα οικονομικά σας, αμέσως νοιώθετε ψυχικά και σωματικά μια ανάταση. Η πολύ γνωστή φράση «λύσε μου τα υλικά προβλήματα και τα ψυχικά τα αναλαμβάνω εγώ» σας αντιπροσωπεύει κι αυτό τελικά φανερώνει υγεία και ζωντανό ρεαλισμό.

Μερικές φορές η κηπουρική, η γλυπτική αλλά και η ζαχαροπλαστική είναι χόμπι που σας κάνουν και ξεδίνετε.

Στον χάρτη ενός άνδρα σημαίνει ότι ελκύει μια πιστή σύντροφο που ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες του.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved