Η Αφροδίτη στον Σκορπιό

Πόσο θα επηρεάσει τις ερωτικές σας σχέσεις και τα οικονομικά σας;

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη από 9/10/2011 έως 1/11/2011

ΚΡΙΟΣ

Αναγνωρίζετε την αξία των άλλων και κάνετε στροφή σε οικονομικές συνεργασίες. Ένας Σκορπιός μπορεί να σας επηρεάσει υπερβολικά γιατί θα σας βγάλει στην επιφάνεια πράγματα που παλιά δεν ήταν εύκολο να τα διαπραγματευτείτε και κυρίως θέματα από την σεξουαλική σας ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Δημιουργείτε συμφέρουσες συμμαχίες. Υλοποιείτε τις ιδέες σας μέσω άλλων. Πιθανή απόφαση γάμου. Χρειάζεται όμως να συμβουλευτείτε την καρδιά σας γιατί μπορεί να κάνετε λάθος εκτίμηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτική αλλαγή και αναγνώριση των προσωπικών σας συμφερόντων μέσα στην καθημερινότητά σας. Μέσα στο χώρο εργασίας σας υπάρχει ένα πρόσωπο που σας δείχνει το ενδιαφέρον του. Αλλάξτε όμως στρατηγική για να το κερδίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετικό ρίσκο σε όλα τα επίπεδα. Σταθερότητα συναισθημάτων στον ερωτικό τομέα. Πιθανή απόφαση για παιδί. Αποφύγετε τις υπερεκτιμήσεις και κυρίως μέσα σε μια οικονομική συνεργασία σας.

ΛΕΩΝ

Σας ζορίζουν τα έξοδα του σπιτιού. Έχετε ανάγκη για ανανέωση του χώρου σας προσέξτε μην το παρακάνετε. Μπορεί να εκδηλώσετε εκδικητικότητα, ζήλεια και πάθος στο πρόσωπο με το οποίο σχετίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικές ευκαιρίες κυρίως από ένα ακίνητο. Μην ανακατέψετε την σχέση σας με οικονομικά. Το παρελθόν μπορεί να ξανακτυπήσει και εσείς να χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα μέσα σας που αφορούν μια παλιά σας σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Λάθος εκτιμήσεις και πιθανόν σύγχυση για πρόσωπα και καταστάσεις. Βοήθεια που όμως επιστρέφεται. Μπορεί να γίνεται για λίγο συμφεροντολόγοι και να κάνετε στην άκρη την καρδιά σας και τους κτύπους της προκειμένου να κερδίσετε από μια σχέση που δεν τρέφετε και μεγάλη εκτίμηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρίες εφ’ όλης της ύλης. Γίνεστε για λίγο κατακτητές. Ιδέες που σας συμφέρουν. Γίνεστε ίσως το μοιραίο πρόσωπο σε μια σχέση. Η γοητεία αλλά και η σαγήνη σας είναι δεδομένη. Απομακρυνθείτε από καταστροφικούς έρωτες γιατί μπορεί να μπλεχτείτε στα δίκτυα τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρυφή βοήθεια από πρόσωπα. Μυστικότητα σε όλες σας τις κινήσεις. Παλιοί φίλοι στο προσκήνιο σας βγάζουν από την πλήξη και την μονοτονία. Επενδύεται από τις υποσχέσεις κάποιων ατόμων και μπορεί να γίνουν και λάθη σε στρατηγική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταθερότητα στην καριέρα. Στήριξη από άτομα της οικογενείας σας. Εύνοια από το εξωτερικό. Φίλοι σας κάνουν μια νέα γνωριμία. Ερωτική διάθεση σας περιτριγυρίζει και μπορεί ξαφνικά να ερωτευτείτε με πάθος ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυσκολίες στο να εισπράξετε από τρίτους. Συνεργασίες αναγκαίες που δεν σας κάνουν να νοιώθετε καλά. Αμοιβαίες υποχωρήσεις που δεν σας αρέσουν. Πιθανή γνωριμία με Σκορπιό ο οποίος σας βοηθάει στην καριέρα σας η σε μια συμφωνία στην οποία συμμετέχει.

ΙΧΘΕΙΣ

Αντλείτε εύκολα χρήματα και ευκαιρίες από τους άλλους. Βάζετε σε νέα καλούπια την ζωή σας. Ερωτική πανδαισία με έναν Σκορπιό. Αναγνωρίζετε το βάθος των συναισθημάτων σας. Όσοι ασχολείστε με την τέχνη θα πάτε σε βάθος τα έργα σας και θα γίνετε περισσότερο ερευνητικοί σε αυτό που θέλετε να κάνετε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved