Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 16° 15' 49" ΛΕΩΝ
ΣΕΛΗΝΗ - 00° 54' 59" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 07° 23' 40" ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 26° 25' 13" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 23° 02' 37" ΤΑΥΡΟΣ
ΔΙΑΣ - 08° 31' 09" ΚΡΙΟΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 22° 20' 21" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 18° 49' 05" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 00' 15" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 53' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 18° 16' 22" ΤΑΥΡΟΣ R

Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα

Ευεργετική αυτή η Πανσέληνος!

Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα

ΚΡΙΟΣ

Ευεργετική αυτή η πανσέληνος αφού θα μπορέσετε να αναγνωρίσετε την δύναμη και να την  βγάλετε προς τα έξω. Επειδή θα δείχνετε ερωτικοί και ρομαντικοί μην εκπλαγείτε αν ακούσετε μια ερωτική εξομολόγηση από έναν «φίλο» σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες δυσκολίες με οικογενειακά η επαγγελματικά θέματα θα σας κάνουν να νοιώσετε για λίγο ότι χρειάζεστε να ξεκινήσετε και πάλι από την αρχή γιατί είστε στο σημείο μηδέν. Μην βιαστείτε να εξομολογηθείτε  πράγματα που δεν σας συμφέρουν. Χρειάζονται ελιγμοί σε όλα τα επίπεδα από την πλευρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετική Πανσέληνος. Είναι ευκαιρία να ανανεώσετε τις γνώσεις σας αλλά και να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας και κυρίως τα επαγγελματικά. Η γνωριμία με έναν Υδροχόο θα σας εξελίξει. Βοήθεια από συγγενικό πρόσωπο. Τάση για ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν αντιλαμβάνεστε εύκολα τα μηνύματα των συνεργατών σας και μέσα σας πιστεύετε ότι υπάρχει έλλειψη και δυσκολία στην επικοινωνία. Οικονομικά θέματα μέσω τρίτων θα σας απασχολήσουν. Αποφύγετε τα έξοδα που κάνετε  για να σας θαυμάζουν και να φαίνεστε ανώτεροι.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σας θα σας δείξει και μια άλλη πλευρά της ζωής που εμπεριέχει  επικοινωνία και διάθεση συνεργασίας. Μην αρνείστε όμως την δική σας ατομικότητα. Καλό είναι να είστε περισσότερο συντροφικοί και κυρίως με Υδροχόο. Ευκαιρία μέσα από συνεργασίες και κυρίως φίλους η ομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σίγουρα θα απομονωθείτε γιατί ο εγωισμός σας  μπορεί να σας κρατάει μακριά από όλους και όλα. Ο Υδροχόος και κυρίως αυτός που σχετίζετε  με την καθημερινότητά σας θα σας σπρώξει να επικοινωνείτε ποιο εύκολα και να λέτε ελεύθερα  αλλά και ποιο ξεκάθαρα τις ιδέες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια χαρά θα τα καταφέρετε αφού θα κατορθώσετε πάρετε την δύναμη που σας δίνει μια ομάδα η ένα φιλικό περιβάλλον και να την διοχετεύσετε σωστά στην καριέρα σας η οποία έχει πάρει την ανιούσα αρκεί να πιστέψετε ότι αξίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακές δυσκολίες  σας βάζουν στην πρίζα. Η μητρική φιγούρα στην ζωή σας  μπορεί να σας καταπιέζει γιατί είστε υποχρεωμένοι να φέρεστε όπως αυτή θέλετε. Ευκαιρία να βρείτε τον εαυτόν σας. Η καριέρα σας απαιτεί δημόσιες σχέσεις αλλά και πομπώδη συμπεριφορά. Καλύτερα είναι να μείνετε με τον εαυτόν σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

 Σας παρουσιάζονται ευκαιρίες να κάνετε μια πολύ καλή συνεργασία με άτομα που θα είναι ιδιαίτερα και θα έχουν πρωτότυπες ιδέες. Ανακαλύπτεται την κρυμμένη σας δύναμη μέσω βαθειάς προσωπικής ενδοσκόπησης. Πάντα έχετε την τάση να είστε πρωτοπόροι σε πνευματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ιδιαίτερη σχέση που έχετε με ένα Λιοντάρι θα σας αναγκάσει να βγάλετε πολλές αλήθειες για σας στην επιφάνεια. Σίγουρα θα γίνετε ποιο φιλικοί  και επικοινωνιακοί. Είναι όμως αναγκαίο να βρείτε την προσωπική σας ταυτότητα που αρκετές φορές μπορεί να την χάσετε για χάρη μιας κοινωνικής επιτυχίας η οικογενειακής   υποχρέωσης. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και μπορεί να πάρετε βοήθεια από έναν φίλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα Λιοντάρι είναι δίπλα σας και σας ανοίγει την καρδιά του. Ιδέες και εμπνεύσεις που μπορεί να τις υλοποιήσετε με μεγαλύτερη ευκολία μέσω μιας συνεργασίας. Πείτε αυτά που σας απασχολούν με τον όνομά τους και μην κάνετε το χατίρι κανενός. Ένα ιδιαίτερο άτομο μπορεί να σας προσεγγίσει και ίσως μια νέα σχέση με μεγαλύτερη αλήθεια για σας ξεκινήσει στην ζωή σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε ανάγκη να επαναστατήσετε σε όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν γύρω σας. Δυσκολεύεστε όμως να το κάνετε γιατί νιώθετε παγιδευμένοι Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθορίσετε τα όρια σας αλλά και την ατομικότητά σας κυρίως με ένα Λιοντάρι. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα σας απασχολήσει. Ταξίδια και επικοινωνία.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved