Ιχθείς και διατροφή

Σας αρέσουν οι τροφές που σας κάνουν και ονειρεύεστε ή σας κάνουν να νοιώθετε χαρά και ηρεμία, όμως προσοχή μην το παρακάνετε…

Ιχθείς και διατροφή

Είστε σαν άτομα πολύ ονειροπόλα και ρομαντικά. Για αυτό σας αρέσουν οι τροφές που σας κάνουν και ονειρεύεστε ή σας κάνουν να νοιώθετε χαρά και ηρεμία. Λάτρεις του καλού κρασιού και του γλυκού μπορεί να το παρακάνετε καμιά φορά και να πίνετε η να τρώτε γλυκά παραπάνω. Αρκετοί από εσάς είσαστε υπέρβαροι η υπερβολικά αδύνατοι.

Αυτή την περίοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας κινδυνεύετε να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια αν δεν είσαστε κάπως ρεαλιστές. Ο μαγνητισμός σας θα αυξηθεί και μαζί με αυτόν θα βγουν στην επιφάνεια πολλά ταλέντα σας και κυρίως όσα σχετίζονται με την φωτογραφία, τον κινηματογράφο, τον χορό και την τέχνη. Ο ανθρωπισμός σας θα αυξηθεί και πολλοί από εσάς θα γίνεται φιλάνθρωποι. Χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη αγάπη προς τον εαυτόν σας και συμπόνια για να μπορέσετε να γίνετε ευτυχείς.

Καλό είναι να μην πέφτετε σε αυτολύπηση και να μην παίζετε τον ρόλο του θύματος γιατί θα χάσετε την δύναμή σας. Καλύτερα να αναλάβετε πλήρως την ευθύνη της ζωής σας για να αλλάξετε την αρνητική ενέργεια. Το στοιχείο σας είναι το φωσφορικό σίδηρο και χρειάζεται να το παίρνετε από διάφορες τροφές για να νοιώθετε ευεξία και να μην έχετε πόνους και ευαισθησία στα πόδια.

Τροφές που περιέχουν Φωσφορικό Σίδηρο

Μαρούλια, φράουλες, ραπανάκια, αγγούρια, αμύγδαλα, καρύδα, σταφίδες, μοσχαρίσιο συκώτι, μαυρομάτικα φασόλια, άπαχο μοσχάρι.

Επίσης τροφές που σας πηγαίνουν και σας δυναμώνουν την ενέργεια σας είναι τα αυγά, πατάτες, χοιρινό, δημητριακά, μαρούλι, συκώτι, νεφρά ζώων, γιαούρτι, καρύδια.

Για να νοιώθετε ήρεμοι και αποτοξινωμένοι μπορείτε να τρώτε τα κάτωθι βότανα: φυτά και βότανα, ισλανδικά βούρλα, βαραγινόν, φύκια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved