Υδροχόος και διατροφή

Κόψτε τις κακές συνήθειες και αλλάξτε τα κακώς κείμενα στην διατροφή σας!

Υδροχόος και διατροφή

Οι Υδροχόοι γενικά με την διατροφή έχετε μια περίεργη σχέση. Είστε γενικά των άκρων. 'Η θα τρώτε υπερβολικά και άτσαλα ή θα τρώτε πολύ προσεκτικά και υγιεινά. Αρκετοί Υδροχόοι έχετε κάποιο κρυφό ταλέντο με την μαγειρική. Επειδή έχετε ευαισθησία στο κυκλοφορικό σύστημα και στα κόκκαλα χρειάζεται να τρώτε τροφές με χλωριούχο νάτριο.

Τροφές που σας πηγαίνουν είναι πατάτες, κουκιά, σπαράγγια, ψάρια, στρείδια, τυρόγαλο, αβγά, αμύγδαλα, συκώτι, μελί αχλάδια, δαμάσκηνα, λεμόνια, ανανάς, σταφύλια, φράουλες και μπανάνες.

Αυτές που περιλαμβάνουν χλωριούχο νάτριο είναι το λάχανο, σπανάκι, σέλινο, καρότα, καλαμπόκι, ψάρια του ωκεανού, φράουλες, φακές, μήλα, σύκα.

Καλό είναι για βότανα να χρησιμοποιείτε την αγγελική δενδρολίβανο, φασκόμηλο, σκόρδο.

Γενικά ασχοληθείτε με την διατροφή σας και το σώμα σας. Επειδή έχετε κρυμμένους φόβους για τα θέματα υγείας σας καλύτερα να είστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι πάνω σε αυτά τα θέματα. Είναι ευκαιρία να αλλάξετε όλα τα κακώς κείμενα στην διατροφή σας αλλά και να κόψετε οποιαδήποτε κακή συνήθεια όπως τσιγάρο και γενικά οτιδήποτε δεν σας αρέσει. Θα ευεργετηθείτε υπερβολικά και θα ανέβει η ζωτική σας ενέργεια.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved