«Ερωτικός» Ζυγός

Η διατροφή που βοηθά το Ζυγό, στο ανέβασμα της ερωτικής λίμπιντο

«Ερωτικός» Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι από φύση τους ερωτικά άτομα. Με την Αφροδίτη κυβερνήτη του ζωδίου τους επιζητούν πάντα την συντροφικότητα, την αρμονία και την κομψότητα. Για αυτό φροντίζουν και χωρίς καλά καλά να γνωρίζουν τον λόγο η διατροφή τους να είναι ισορροπημένη για να έχουν ένα ωραίο σώμα αλλά και να τρώνε τροφές που θα τους βοηθάνε να δημιουργούν καλή χημεία με τους άλλους, για να είναι πάντα μέσα στο ερωτικό κλίμα και να μην βγαίνουν εκτός παιχνιδιού.

Ιδιαίτερα όταν η Αφροδίτη μπαίνει στον Σκορπιό, η ζωή τους χρωματίζεται και από έντονη σεξουαλική χροιά και θα αναζητήσουν από την σχέση τους να περάσουν νύχτες πάθους και έντασης. Για αυτό η καταλληλότερη διατροφή για αυτούς θα είναι τροφές που περιλαμβάνουν και Φωσφορικό Νάτριο.

Διατροφή

Οπότε: Μπορούν να συνδυάσουν άνετα μια ωραία σαλάτα με καρότα, σπαράγγια, παντζάρια ντομάτες και καλαμπόκι με συνοδεία ενός ρυζιού (μπορεί μαύρου) και μαύρου ψωμιού. Από φρούτα μπορούν να φάνε μπανάνες, φράουλες, δαμάσκηνα. Το μέλι μαζί με τα καρύδια ένας δυνατός συνδυασμός για να σας δίνει δύναμη αλλά και ευεξία. Η κανέλα επίσης συνδυασμένη με σταφίδες και μήλα είναι ένα πολύ ωραίο αλλά και ερωτικό επιδόρπιο λόγω της κανέλας που μας φέρνει με τους άλλους κοντά.

Τέλος ένα ωραίο αφέψημα από θυμάρι η νεροκάρδαμο και μια κουταλιά μέλι το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σας καρδαμώσει αλλά και θα σας κάνει γλυκούς και ελκυστικούς!!!

Φτιάξτε «ατμόσφαιρα»

Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί, τρυφεροί γι’ αυτό απολαμβάνουν ακόμα και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται από την φλόγα του κεριού.

Είναι σημαντικό εάν θέλετε να ρίξετε έναν Ζυγό να τον καλέσετε σε ένα ρομαντικό δείπνο όπου η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ εκλεπτυσμένη με ωραίο τραπέζι στολισμένο με ροζ τριαντάφυλλα. Επίσης είναι απαραίτητο ο χώρος να είναι όμορφα μυρισμένος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved