Τι δείχνει η θέση της Σελήνης στον κάθε οίκο του ωροσκοπίου σου;

Η ερμηνεία της Σελήνης στον κάθε ένα οίκο

Τι δείχνει η θέση της Σελήνης στον κάθε οίκο του ωροσκοπίου σου;

Ο καθένας οίκος σε ένα ωροσκόπιο αναφέρεται σε έναν τομέα της ζωής μας κι αν η Σελήνη βρίσκεται σε έναν από αυτούς, τότε ο συγκεκριμένος τομέας αποκτά μεγάλη σημασία γιας μας.

Ας δούμε την ερμηνεία της Σελήνης στον κάθε ένα από τους 12 οίκους ενός γενέθλιου ωροσκοπίου:

Σελήνη στον 1ο Οίκο: Τα συναισθήματά σου εξαρτώνται από την εικόνα που περνάς προς τα έξω. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να εξισορροπήσεις τον εξωτερικός και τον εσωτερικό σου κόσμο.

Σελήνη στον 2ο Οίκο: Τα συναισθήματά σου έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια, τον πλούτο και τα υπάρχοντά σου.

Σελήνη στον 3ο Οίκο: Η λογική και η νοημοσύνη ίσως παραμερίσουν το συναισθηματικό σου κομμάτι ή αυτό συχνά να θολώνει την κρίση σου. Είσαι στενά συνδεδεμένος/η με τα αδέρφια και τους κοντινούς συγγενείς σου.

Σελήνη στον 4ο Οίκο: Η συναισθηματική σου κατάσταση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σπίτι, τις ρίζες και την οικογένειά σου, ιδιαίτερα τη μητέρα σου.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Σελήνη στον 5ο Οίκο: Νιώθεις συναισθηματική πληρότητα, όταν δημιουργείς κι ερωτεύεσαι. Τα παιδιά κι επαφή μαζί τους σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Σελήνη στον 6ο Οίκο: Νιώθεις καλά όταν είσαι χρήσιμος/η, προσφέρεις και έχεις ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον. Αγαπάς πολύ τα ζώα και τα φυτά και σου αρέσει να τα φροντίζεις.

Σελήνη στον 7ο Οίκο: Αισθάνεσαι όμορφα, όταν είσαι σε σχέση και επιδιώκεις να είναι όμορφες κι αρμονικές όλων των ειδών οι σχέσεις σου, επαγγελματικές, κοινωνικές κι ερωτικές.

Σελήνη στον 8ο Οίκο: Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και συνδέονται συνήθως με το σεξουαλικό σου κομμάτι. Οι βαθύτερες ανάγκες σου μπορεί να παραμένουν άγνωστες σε σένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σελήνη στον 9ο Οίκο: Νιώθεις συναισθηματική πληρότητα με την ανακάλυψη και την εξερεύνηση του κόσμου γύρω σου. Τα συναισθήματά σου μπορεί, επίσης, να συμβαδίζουν με έναν δικό σου ηθικό κώδικα.

Σελήνη στον 10ο Οίκο: Η καριέρα, η επιτυχία και η φήμη συνδέονται άμεσα με τη συναισθηματική σου κατάσταση.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία γέννησής σου ΕΔΩ και βρες την ακριβή θέση της Σελήνης σου!

Σελήνη στον 11ο Οίκο: Οι φίλοι, οι παρέες ή ομάδες που ανήκεις, υποστηρίζεις και αγωνίζεσαι σε γεμίζουν με πολλά και όμορφα συναισθήματα.

Σελήνη στον 12ο Οίκο: Οι συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να παραβλεφθούν ή να καλυφθούν μέσα από την προσφορά και τη φροντίδα άλλων αδύναμων ανθρώπων ή πασχόντων. Επίσης, έχεις οξεία διαίσθηση.

Διάβασε επίσης:

Έχεις Σελήνη, Ερμή, Άρη ή Αφροδίτη στον Καρκίνο; Μάθε τι σημαίνει αυτό για σένα

Τι σημαίνει να έχεις πλανήτες στους Διδύμους; Πώς επηρεάζεται ο χαρακτήρας σου;

Όταν μάθεις με τι προσόντα σε «προικίζει» ο Ερμής, θα τον εκτιμήσεις περισσότερο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved