Έχεις Σελήνη στον Καρκίνο, τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ; Αυτό είναι το «μυστικό» της ψυχής σου!

Η Σελήνη στα Ζώδια του Νερού και τα μυστικά της!

Έχεις Σελήνη στον Καρκίνο, τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ; Αυτό είναι το «μυστικό» της ψυχής σου!

Το να ρωτάμε «τι ζώδιο είσαι;» είναι πια συνηθισμένο. Είτε κάποιος ασχολείται με την αστρολογία είτε όχι, ξέρει σε ποιο ζώδιο ανήκει. Παρ’ ότι όμως ο Ήλιος στο κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα «γνωρίσματα», δεν σκιαγραφεί απόλυτα την προσωπικότητα ενός ατόμου, καθώς είναι ένας από τους πολλούς παράγοντες του γενεθλίου ωροσκοπίου που διαμορφώνουν «τον χαρακτήρα» του καθενός μας. Συχνά, μάλιστα, δε δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη θέση της Σελήνης, κατά τη στιγμή της γέννησής μας, η οποία μας δείχνει μια εικόνα για το πώς είμαστε κάτω από την επιφάνεια.

Αυτή είναι η πλευρά της προσωπικής μας ταυτότητας, που υπαγορεύει το πώς αντιδρούμε στα εξωτερικά ερεθίσματα,. Δείχνει τα συναισθήματά μας, τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μας, το τι κρύβεται μέσα στην ψυχή μας.

Παρακάτω θα μάθεις ποιο είναι το μυστικό που κρύβεται στην ψυχή σου, αν έχεις τη γενέθλια Σελήνη σου στον Καρκίνο, τον Σκορπιό και τους Ιχθύς!

Σελήνη στον Καρκίνο

Αν έχεις γεννηθεί με τη Σελήνη σε αυτή τη θέση, μπορείς πραγματικά να "συνδεθείς" με εκείνους που συναντάς στη ζωή σου σε ένα επίπεδο που οι περισσότεροι δεν θα καταλάβουν ποτέ. Αισθάνεσαι τα αισθήματα και τα συναισθήματα των γύρω σου, εξ αιτίας της έντονης διαίσθησής σου κι αυτό σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μια απίστευτα στενή σχέση μαζί τους. Είσαι η «μαμά» (ή ο μπαμπάς) της παρέας σου, φροντίζοντας και κανακεύοντας τα πρόσωπα που θεωρείς κοντά σου, δίνοντας προτεραιότητα στην συναισθηματικά καλή τους κατάσταση περισσότερο από τη δική σου. Μην ξεχνάς όμως ότι χρειάζεται να κάνεις ένα... διάλειμμα, από καιρό σε καιρό, για να φροντίζεις και τον εαυτό σου γιατί συχνά διακατέχεσαι κι εσύ από το αίσθημα της ανασφάλειας, του φόβου εγκατάλειψης ή την έλλειψη προστασίας.

Σελήνη στο Σκορπιό

Το απίστευτο πάθος και το ένστικτο του Σκορπιού θα εκδηλωθεί σε μεγάλο βαθμό στα συναισθήματά σου, αν γεννήθηκες με τη Σελήνη στο συγκεκριμένο ζώδιο. Συχνά, κάθε τι το νιώθεις έντονα και σε επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό, με αποτέλεσμα να μπαίνεις σε διαδικασία να ελέγχεις όσα λες και κάνεις, για να μην προδοθείς. Μερικές φορές, όλα αυτά επιδρούν και στη διάθεσή σου, εξ ου και οι αρκετές μεταβολές της, που μπορούν να τρελάνουν τους άλλους. Δεν φταις εσύ φυσικά για το απότομο σκαμπανέβασμα, απλά δεν γίνεται να το κοντρολάρεις. Ενώ άλλοι αισθάνονται την ευτυχία ή την απογοήτευση, εσύ περνάς από την έκσταση στο θυμό, καθιστώντας δύσκολο το να εκφραστείς, να εξηγήσεις και να το χαλιναγωγήσεις, κυρίως σε εκείνους που δεν έχουν βιώσει παρόμοιες εμπειρίες. Μην απομονώνεσαι, αλλά προσπάθησε ελέγξεις τις όποιες αντιδράσεις σου.

Σελήνη στους Ιχθύς

Η ρομαντική, καλλιτεχνική και θετική ενέργεια των Ιχθύων φέρνει μια ασιοδοξία σε όσους γεννήθηκαν με αυτήν την Σελήνη. Είναι πιθανό να περάσεις ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου στον φανταστικό κόσμο σου, γεμάτο φαντασιώσεις και ονειροπολήσεις. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα του πόσο απίστευτα ζωντανή είναι η φαντασία σου, το θέμα είναι αν μπορείς να την αξιοποιήσεις για να γίνει δημιουργική κι όχι απλά για να... ξεφεύγεις από ό,τι σε ενοχλεί ή σε απογοητεύει στην πραγματικότητα. Είσαι προικισμένος/η με έμπνευση και διαίσθηση, οπότε οφείλεις να τη χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου και όχι να κρύβεσαι από αυτήν.

Αν δεν ξέρεις που είναι η δική σου Σελήνη, πάτησε εδώ

Διάβασε επίσης: Η «σκοτεινή πλευρά» της Σελήνης στο κάθε ζώδιο

Μάθε τι σημαίνει να έχεις γεννηθεί σε Πανσέληνο ή Νέα Σελήνη

Η σημασία της Σελήνης από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved