Η Σελήνη στους 12 οίκους

Η ερμηνεία της Σελήνης στον κάθε οίκο σε ένα ωροσκόπιο

Η Σελήνη στους 12 οίκους

Κάθε ωροσκόπιο χωρίζεται, όπως γνωρίζεις σε 12 κομμάτια, τους Οίκους. Ο κάθε οίκος αναφέρεται σε έναν τομέα της ζωής μας. Όταν η Σελήνη βρίσκεται σε έναν από αυτούς, σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος τομέας έχει για μας μεγάλη σημασία.

Ας δούμε την ερμηνεία της Σελήνης στον κάθε ένα οίκο:

Σελήνη στον 1ο Οίκο: Τα συναισθήματά σου εξαρτώνται από την εικόνα που περνάς προς τα έξω. Μπορεί να σου είναι δύσκολο να εξισορροπήσεις τον εξωτερικός και τον εσωτερικό σου κόσμο.

Σελήνη στον 2ο Οίκο: Τα συναισθήματά σου έχουν άμεση σχέση με την ασφάλεια, τον πλούτο και τα υπάρχοντά σου.

Σελήνη στον 3ο Οίκο: Η λογική και η νοημοσύνη ίσως παραμερίσουν το συναισθηματικό σου κομμάτι ή αυτό συχνά να θολώνει την κρίση σου. Είσαι στενά συνδεδεμένος/η με τα αδέρφια και τους κοντινούς συγγενείς σου.

Σελήνη στον 4ο Οίκο: Η συναισθηματική σου κατάσταση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σπίτι, τις ρίζες και την οικογένειά σου, ιδιαίτερα τη μητέρα σου.

Σελήνη στον 5ο Οίκο: Νιώθεις συναισθηματική πληρότητα, όταν δημιουργείς κι ερωτεύεσαι. Τα παιδιά κι επαφή μαζί τους σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Σελήνη στον 6ο Οίκο: Νιώθεις καλά όταν είσαι χρήσιμος/η, προσφέρεις και έχεις ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον. Αγαπάς πολύ τα ζώα και τα φυτά και σου αρέσει να τα φροντίζεις.

Διάβασε επίσης: Ο Ήλιος στους 12 οίκους

Σελήνη στον 7ο Οίκο: Αισθάνεσαι όμορφα, όταν είσαι σε σχέση και επιδιώκεις να είναι όμορφες κι αρμονικές όλων των ειδών οι σχέσεις σου, επαγγελματικές, κοινωνικές κι ερωτικές.

Σελήνη στον 8ο Οίκο: Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και συνδέονται συνήθως με το σεξουαλικό σου κομμάτι. Οι βαθύτερες ανάγκες σου μπορεί να παραμένουν άγνωστες σε σένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σελήνη στον 9ο Οίκο: Νιώθεις συναισθηματική πληρότητα με την ανακάλυψη και την εξερεύνηση του κόσμου γύρω σου. Τα συναισθήματά σου μπορεί, επίσης, να συμβαδίζουν με έναν δικό σου ηθικό κώδικα.

Σελήνη στον 10ο Οίκο: Η καριέρα, η επιτυχία και η φήμη συνδέονται άμεσα με τη συναισθηματική σου κατάσταση.

Σελήνη στον 11ο Οίκο: Οι φίλοι, οι παρέες ή ομάδες που ανήκεις, υποστηρίζεις και αγωνίζεσαι σε γεμίζουν με πολλά και όμορφα συναισθήματα.

Σελήνη στον 12ο Οίκο: Οι συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να παραβλεφθούν ή να καλυφθούν μέσα από την προσφορά και τη φροντίδα άλλων αδύναμων ανθρώπων ή πασχόντων. Επίσης, έχεις οξεία διαίσθηση.

***Συμπλήρωσε τα στοιχεία γέννησής σου ΕΔΩ και βρες την ακριβή θέση της Σελήνης σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved