Ο Ιχθύς, από τον Κώστα Λεφάκη

O δίκαιος του ζωδιακού

Ο Ιχθύς, από τον Κώστα Λεφάκη

Ιχθύς, ο Δίκαιος

Ο Ιχθύς παραδοσιακά κυβερνάται από τον πλανήτη Δία και στην σύγχρονη αστρολογία από τον Ποσειδώνα. Θεωρείται το ζώδιο της ψυχικής συνείδησης. Αυτό το ζώδιο είναι το πιο περιεκτικό από όλα, το πιο μυστηριώδες, θαυμαστό, ειρηνικό και μυστικιστικό.

Οι Ιχθύες είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, ξέρουν να αγαπούν βαθιά και να δίνονται ολοκληρωτικά στις σχέσεις τους. Έχουν μια προσωπική φιλοσοφία στην κατάκτηση των επιτευγμάτων και συχνά οι στόχοι τους χαρακτηρίζονται περισσότερο από πνευματικές συνέπειες παρά υλικές. Τους αρέσει να κατακτάνε τους στόχους τους αφού πρώτα τους έχουν μετουσιώσει σε πνευματικούς ή φιλοσοφικούς.

Η Περίοδος της Σταθερότητας

Η περίοδος αυτή θεωρείται η ραχοκοκαλιά του ζωδιακού κύκλου, για αυτό και ο Ιχθύς θεωρείται το ζώδιο που σταθεροποιεί τα υπόλοιπα. Χωρίς εκείνον, ο ζωδιακός κύκλος θα κατέρρεε.

Έτσι λοιπόν την περίοδο αυτή μπορούμε να εφαρμόσουμε καλύτερο έλεγχο στις καθημερινές μας κινήσεις, κάτι όμως που πολλοί άνθρωποι δεν το καταφέρνουν. Η εποχή αυτή περικλείεται από θετική ενέργεια και προστατεύεται από την αφθονία και την καλοτυχία του Δία.

Διαβάστε επίσης:

Οι ετήσιες προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τα 12 ζώδια

Δείτε επίσης:

Κώστας Λεφάκης: Ιχθύες 2014

Kώστας Λεφάκης: «Το 2014 είναι ερωτικό»!

Δείτε επίσης σε βίντεο τις ετήσιες Προβλέψεις 2014 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Lefakis imerologio2014

* Το άρθρο "Οι Περίοδοι των 12 Ζωδίων" δημοσιεύεται στο ημερολόγιο του Κώστα Λεφάκη για το 2014 με τίτλο "2014 Χρονιά Καθοριστικών Γεγονότων"

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα άστρα για σας; Τότε πατήστε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved