Πως ξεχωρίζεις τον Λέοντα… μέσα από το πλήθος!

Ευχαριστιέται με την καρδιά του, το δείχνει, είναι ο άνθρωπος – καλοκαίρι!

Πως ξεχωρίζεις τον Λέοντα… μέσα από το πλήθος!

Ο Λέοντας είναι εκείνος ο τύπος που πάντα θα γελάει με την καρδιά του. Πληθωρικός στα λόγια και στους τρόπους του, δεν κρύβεται εύκολα!

Ευχαριστιέται με την καρδιά του, το δείχνει, είναι ο άνθρωπος – καλοκαίρι! Μη σου πω ότι η δική του φωνή θα ξεχωρίζει, το γέλιο του θα ακούγεται σε κάθε άκρη κι η ομήγυρη του θα κάνει κι αυτή αίσθηση με την φασαρία της!

Διαβάστε επίσης: Ο Λέοντας δεν χαρίζεται… και σχολιάζει τους υπόλοιπους 11 της παρέας!

Μην τον ψάξεις σε κύκλο με μίζερα ή σοβαροφανή άτομα! Όχι! Ο Λέοντας, θα έχει γύρω του μια αυλή ανθρώπων με την οποία θα διασκεδάζει και θα φαίνεται. Αν δεις παρέα μαζεμένη, κουμπωμένη και ήσυχη, Λέοντα δε θα έχει μέσα!

Γενναιόδωρος, θα κερνάει ποτά, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια! Ναι, έχει και από αυτά, αλλά να ξέρεις ότι οι προθέσεις του είναι αγνές! Θα σου τάξει βόλτα με το κότερο που θα πάρει μόλις κερδίσει το Τζόκερ, θα σε φιλοξενήσει αν τυχόν σε βγάλει ο δρόμος προς το εξοχικό του, θα σε συστήσει στον αστέρα του μόντελιγκ που τυχαίνει να γνωρίζει! Μην τον παρεξηγείς, με κάθε ειλικρίνεια τα λέει και με κάθε ευκαιρία θα τα πραγματοποιούσε αν μπορούσε!

Διαβάστε επίσης: Αν σου χαρίσω ένα όμορφο ψέμα… θα πατσίσουμε;

Τέλος, μπορείς να δεις ποιος έχει ντυθεί για να εντυπωσιάσει και ποιος για να αρέσει. Ο Λέοντας, αγαπάει να φαίνεται, να δείχνεται, να ξεχωρίζει, να γίνεται αντικείμενο θαυμασμού. Ακόμα κι αν το ντύσιμο του δεν είναι φανταχτερό, κι είναι εντυπωσιακά απλό (!), ακόμα και τότε, ο Λέοντας θα ξεχωρίζει με τον αέρα που αποπνέει, μιας και δε σηκώνει η κράση του να τον αγνοήσεις!

Ψάξε να βρεις τον Λέοντα, τον ευδιάθετο, εκείνον που κάνει τη νύχτα-μέρα με την λάμψη του και πέρνα όμορφα στην πληθωρική του παρουσία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved