Αφροδίτη στον Λέοντα: …Η ντίβα η μεγάλη!

Αφροδίτη μου περήφανη, Αφροδίτη μου γενναία, Αφροδίτη μου γεμάτη αυτοπεποίθηση, έλα και ανέβασε μου τη διάθεση! Φτιάξε μου τις ημέρες!

Αφροδίτη  στον Λέοντα: …Η ντίβα η μεγάλη!

Μεγάλα! Αυτή είναι η μαγική λέξη όταν κανείς πλησιάζει την Αφροδίτη αυτή. Μεγάλα λόγια, μεγάλα συναισθήματα, μεγάλες πράξεις, μεγάλα... δώρα.

Μα είναι δυνατόν να σκεφτείς πως θα την προσέγγιζες με κεφάλι σκυφτό, ελπίζοντας ότι θα σε συμπαθήσει, θα σου δώσει λίγη σημασία; Η έννοια του λίγου, δεν υπάρχει εδώ. Α! Και για να την γοητεύσεις, δοκίμασε να της προσφέρεις κάτι που να... λάμπει!
Όταν ερωτεύεται, τα δίνει όλα, όταν αγαπά, τα απαιτεί όλα! Δίνεται, δένεται, με όλη την καρδιά της. Γι αυτό πρόσεχε, διότι δίπλα της την μετριότητα δεν βάζει.

Δεν αντέχει όμως και την σύγκριση! Ή εκείνη θα αγαπάς, ή τα παιχνίδια σου και σε άλλη παραλία. Δεν είναι ότι ζηλεύει: είναι ότι δεν ανέχεται (και μεταξύ μας καλά κάνει) να την βάζεις δεύτερη και τρίτη. Με το κεφάλι ψηλά, κι ουχί την ουρά στα σκέλια, θα σε αφήσει να μαζέψεις βρούβες, αφού έχασες την ευκαιρία σου να δρέψεις τα ρόδα μαζί της!

Κι εκείνη, όμως, και τι δεν προσφέρει σε όσους αγαπά: την αμέριστη προσοχή της, τις φροντίδες της, την μεγάλη της καρδιά, την υποστήριξη της. Θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να συνδράμει όποιον φίλο έχει ανάγκη, να του γεμίσει με όμορφα λόγια την αυτοπεποίθηση, να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του. Δεν είναι και λίγο, να παίρνεις, από αυτή που τόσο απλόχερα δίνει, και μάλιστα άδολα, χωρίς να περιμένει αντάλλαγμα.

Μιας κι όλα είναι μεγάλα για αυτή την Αφροδίτη, το ίδιο είναι και η έκφραση των (σταθερών) συναισθημάτων της. Το στοιχείο του δράματος δεν λείπει ποτέ από την ζωή της, και γι αυτό το λόγο είναι και εκπληκτική performer! Ναι, μια τέτοια Αφροδίτη, βοηθάει όσους ασχολούνται με τις εκφραστικές τέχνες, όπως π.χ. η ηθοποιία!

Αφροδίτη μου περήφανη, Αφροδίτη μου γενναία, Αφροδίτη μου γεμάτη αυτοπεποίθηση, έλα και ανέβασε μου τη διάθεση! Φτιάξε μου τις ημέρες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved