Άρης στους Διδύμους… Είναι να μην σε πιάσει στο στόμα του!

Σου πετούν τα λεκτικά καρφιά το ένα μετά το άλλο, κι αφού σ΄έχουν σταυρώσει κανονικά, στρέφονται στο επόμενο... θύμα.

Άρης στους Διδύμους… Είναι να μην σε πιάσει στο στόμα του!

Όσοι έχουν Άρη στους Διδύμους, έχουν κάτι που οι υπόλοιποι δεν έχουμε: την ικανότητα να σκέφτονται γρήγορα, να σου πετούν τα λεκτικά καρφιά το ένα μετά το άλλο, κι αφού σ΄έχουν σταυρώσει κανονικά, στρέφονται στο επόμενο... θύμα.

Ησυχία δεν θα βρεις ούτε κι εσύ, ούτε κι ο ίδιος ο Άρης στους Διδύμους. Όσο νωχελικός και αργόσυρτος, σταθερός και αξιόπιστος ήταν ο Άρης στον Ταύρο, τόσο τα φέρνει όλα τούμπα ο Δίδυμος. Σιγά μην αφήσει πλανήτη να αγιάσει.

Αεικίνητος, περίεργος, κριτικός, γεμάτος ενέργεια και διάθεση να τα σκαλίσει όλα, ο Άρης αυτός, δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Όχι γιατί η ενέργεια του είναι μεταδοτική, όσο γιατί μπορεί ώρες ώρες, εκείνη η διαρκής του κίνηση, να σε φέρει στα όρια σου. Αδύνατον να κάτσει σε ένα μέρος, να ασχοληθεί με ένα πράγμα, να φέρει κάτι εις πέρας. Θα σκάσει!

Τον ιντριγκάρει οτιδήποτε καινούργιο, όχι όμως για πολύ. Μόλις το εμπεδώσει, με περίσσεια χάρη, θα βαρεθεί και θα πάει να κόψει λουλουδάκια σε καινούργιο μπαξέ!

Φέρει με χάρη ένα μείγμα δροσερής ενέργειας και εκνευριστικής αστάθειας. Από πεταλούδα, που πετάει από άνθος σε άνθος, γυρεύοντας το νέκταρ, μερικές φορές μοιάζει με ενοχλητική μύγα που δεν σε αφήνει σε ησυχία!

Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, δεν φταίει εκείνος που ευλογήθηκε από το Σύμπαν με ενέργεια 20χρονου που ποτέ δεν τελειώνει! Το μυαλό του στροφάρει, η γλώσσα του λύνει και δένει, τα χέρια του πιάνουν! Ή ακολουθείς και απολαμβάνεις τη διαδρομή, ή μένεις πίσω και γκρινιάζεις που το τρένο έφυγε χωρίς εσένα!

Είναι και επιλέγει να είναι πολυάσχολος, βουτηγμένος σε περισσότερα πράγματα από όσα πραγματικά μπορεί να ολοκληρώσει. Αυτό όμως τον κρατάει σε εγρήγορση, τον φορτίζει θετικά, τον ωθεί.

Μη δοκιμάσεις να τα βάλεις με αυτόν τον Άρη, όσο ακίνδυνος κι αν σου φαίνεται. Χαρωπός ναι, άνθρωπος της παρέας ναι, αλλά ουχί ακίνδυνος.

Είναι να μην σε πιάσει στο στόμα του. Εκεί θα καταλάβεις τι εστί Άρης σε ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή.

......

Διαβαστε περισσοτερα εδω

Ημέρα της Μητέρας! Σε ευχαριστώ μαμά!

Αφροδίτη στον Καρκίνο... Πως την αναγνωρίζεις...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved