Η ημέρα της γυναίκας… είναι κάθε μέρα!

Τελικά, κακώς μια ημέρα το χρόνο είναι αφιερωμένη σε εμάς! Κάθε μέρα, ημέρα της γυναίκας είναι, κι ας μην το φωνάζουμε!

Η ημέρα της γυναίκας… είναι κάθε μέρα!

Ημέρα της γυναίκας: μια ημέρα του χρόνου που γιορτάζει το υπέροχο αυτό πλάσμα, που όλα τα μπορεί, όλα τα κάνει και τα μισά της αναγνωρίζονται. Δυνατότητες έχουμε, κέφι έχουμε, ίσα δικαιώματα έχουμε, άνιση μεταχείριση βιώνουμε. Και πάλι, οι γυναίκες, καταφέρνουμε να ξεπερνάμε με ευστροφία και καπατσοσύνη τα εμπόδια που βρίσκουμε στο δρόμο μας, για να κάνουμε το βίο όλων, πιο όμορφο και πιο γεμάτο.

Μερικές φορές νιώθω ότι μπορώ να σπάσω το κεφάλι ενός άντρα, μόνο και μόνο για να του βάλω λίγο μυαλό. Άλλες φορές πάλι, τον χαζεύω σχεδόν, γεμάτη κατανόηση και λύπη, που δεν μπορεί να γίνει αυτό που εγώ είμαι: τα πάντα όλα!

Μην ξεχάσεις να επωφεληθείς κι εσύ από την προσφορά του Astrology.gr, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας. Απόκτησε σήμερα μια αστρολογική ανάλυση σχέσης, με έκπτωση 50%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 8 Μαρτίου.

Και τι δεν περνάει από το χέρι μου και το μυαλό μου! Πόσα πράγματα δεν έχουν ανακαλυφθεί από τις γυναίκες? Ο αλγόριθμος που χρησιμοποιούν οι υπολογιστές, το software τους, οι ασύρματες επικοινωνίες, οι υαλοκαθαριστήρες των αυτοκινήτων, τα αλεξίσφαιρα γιλέκα, το πλυντήριο πιάτων, το ψυγείο, η μονόπολη, τα πρώτα φάρμακα για το AIDS και η λίστα δεν τελειώνει!

''Ανεξάρτητες είμαστε!'', φωνάζει η Κριαρίνα. Το ακούει η Υδροχοϊνα και κουνάει με σκέρτσο το κεφάλι! "Να προσθέσω ότι ομορφαίνουμε και τη ζωή των αντρών", λέει με στόμφο η Ταυρίνα και συμφωνεί και η Ζυγίνα όλο χάρη! "Όλα τα καταφέρνουμε με πείσμα!", προσθέτει η Σκορπίνα και η Παρθένος που ξέρει από πρόγραμμα και πώς να το ακολουθεί, την σεκοντάρει. ''Να τους πούμε ότι είμαστε και καπάτσες!'' Φωνάζει η Διδυμίνα κι έχει και τα δίκια της. ''Χωρίς εμάς, σπιτικό, δεν υπάρχει!'', συμπληρώνει η Καρκινούλα και η Λιονταρίνα πετάγεται: ''Είμαστε η ζωή η ίδια!''. "Μα και βέβαια, ο ουρανός και τ' άστρα!'' λέει η Ψαρίνα, και τα μάτια της αστράφτουν! "Έχουμε αποδείξει ότι όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε!'' λέει η Αιγοκερίνα και η Τοξοτίνα, ξέρει πολύ καλά ότι έχει δίκιο!

Τελικά, κακώς μια ημέρα το χρόνο είναι αφιερωμένη σε εμάς! Κάθε μέρα, ημέρα της γυναίκας είναι, κι ας μην το φωνάζουμε!

...............................

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved