Ερμής στον Ταύρο: Ήρθε!

Μίλα μου αργά, να σε καταλάβω...

Ερμής στον Ταύρο: Ήρθε!

Ο Ερμής κινείται και ευτυχώς για εμάς, δεν κοιτάζει πίσω. Χωρίς λοιπόν ανάδρομες πορείες, κόνξες, τερτίπια και όλα τα σχετικά, ο καλός Ερμής, πατάει το πόδι του στον Ταύρο.
Θα πατήσει όμως με στις μύτες των ποδιών καθώς ο Ταύρος δεν είναι ζώδιο που κάνει γενικώς χατίρια, πόσο μάλλον στον Ερμή, που δεν είναι κι ο κυρίαρχός του πλανήτης! Ο Ερμής σε αυτή τη θέση, υποτάσσεται στη θέληση και στους βασανιστικά αργούς ρυθμούς του ράθυμου Ταύρου.
Η επικοινωνία βέβαια από την άλλη, αποκτάει άλλη βαρύτητα: έχει γήινες, σταθερές βάσεις. Ο λόγος είναι συγκρατημένος, μα μετρημένος σωστά. Οι λέξεις δεν χαρίζονται εύκολα, μα προδίδουν ένα πρακτικό μυαλό. Όταν ανοίξει το στόμα του, ξέρει τι θα πει και θα σε κερδίσει με την ωμή ειλικρίνειά του.

Μην παραξενευτείς, αλλά ο Ερμής στον Ταύρο, συλλέγει πληροφορίες μέσα από τις αισθήσεις: την όσφρηση, τη γεύση, τα χρώματα και την αφή. Θα σχηματίσει άποψη λαμβάνοντας αυτές τις πληροφορίες σοβαρά υπόψη του.
Μερικές φορές, θα ξεγελαστείς και θα τον χαρακτηρίσεις τεμπέλη. Ο Ερμής αυτός, θα πάρει το χρόνο του για να καταλήξει σε αποφάσεις και να διεκπεραιώσει έργα, μα να είσαι σίγουρος πως θα το κάνει.

Κι αφού οι αποφάσεις παρθούν, φόρα την υπομονή σου καπέλο, γιατί γνώμη και μυαλά, δεν θα αλλάξει! Καλύτερα ...να αλλάξεις εσύ ρότα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved