Κινέζικη αστρολογία: Ο Βούβαλος και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Τα χαρακτηριστικά του Βούβαλου σε συνδυασμό με τα 12 γνωστά μας ζώδια

Κινέζικη αστρολογία: Ο Βούβαλος και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας


ΚΡΙΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Είναι προσανατολισμένος στο στόχο και κατακτά την επιτυχία με την επιμονή του. Είναι αρχηγικός και δεν αφήνει τίποτα να τον επιβραδύνει. Στον έρωτα, είναι μονοκόμματος και θέλει να είναι κυρίαρχος στη σχέση. Μόνο ένας ισχυρός, αξιόπιστος σύντροφος μπορεί να σταθεί δίπλα του.

ΤΑΥΡΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Προσγειωμένος αλλά είναι και ευέλικτος, ο Ταύρος - Βούβαλος είναι ίσως ο πιο σταθερός και συγχρόνως ο πιο χαλαρός από όλους. Πεισματάρης και επίμονος, παίρνει πάντα αυτό που θέλει έστω κι αργά.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Έχει τη δύναμη της θέλησης αλλά και σκοπιμότητα. Είναι εξωστρεφής και του αρέσει να βρίσκεται με άλλους ανθρώπους. Είναι αστείος και κοινωνικός και χρησιμοποιεί αυτά τα χαρακτηριστικά για να εξελίσσεται επαγγελματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Η ευαισθησία αλλά και τα ισχυρά κίνητρα βοηθούν τον Καρκίνο – Βούβαλο να αναπτύξει εξαιρετικά δημιουργικές ικανότητες. Το σπίτι και η οικογένειά του είναι απαραίτητα για την ευτυχία και την ευημερία του.

ΛΕΩΝ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αυτός ο συνδυασμός φτιάχνει ηγέτες που αισθάνονται την ανάγκη να έχουν τον έλεγχο. Παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά και βάζουν όλο τους το είναι σε κάθε τι που αναλαμβάνουν. Είναι τρισευτυχισμένοι με ένα σύντροφο που τους λατρεύει και τους κάνει όλα χατίρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αυτό το άτομο είναι πρακτικό, αλλά συχνά χάνει τον πραγματικό στόχο και αυτό που είναι σημαντικό γιατί αναστατώνεται από μικρολεπτομέρειες. Απαράμιλλος στην ειλικρίνεια και την ηθική, είναι υπεύθυνος και αξιοσέβαστος.

ΖΥΓΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Είναι καλός εργοδότης και εργαζόμενος, επειδή τα πάει καλά με όλους και πάντα θα ακούει τι έχετε να πείτε. Του αρέσει να διατηρεί την ηρεμία και την αρμονία στο χώρο που κινείται. Πάντα προσπαθεί να κατακτήσει την τελειότητα σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αποφασιστικότητα και ισχυρή θέληση χαρακτηρίζουν το Σκορπιό – Βούβαλο. Θα αγωνιστεί και θα κάνει τα πάντα για να επιτύχει το στόχο του. Είναι παθιασμένος εραστής, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβετε τι αισθάνεται γιατί κρύβεται καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αυτός ο Βούβαλος έχει τα οράματα του Τοξότη. Γεννιέται με την τύχη στο πλευρό του και είναι επιρρεπής στο να ρισκάρει ακόμα κι αν δεν χρειάζεται. Έχει γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και χρησιμοποιεί τα ταλέντα του για να συσσωρεύει πλούτη και να ανεβαίνει κοινωνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Είναι φτιαγμένος από γρανίτη με ισχυρή αποφασιστικότητα. Δεν το βάζει κάτω εύκολα και διαρκώς προσπαθεί για το καλύτερο, επιτυγχάνοντας τελικά ένα πολύ άνετο τρόπο ζωής. Είναι συντηρητικός, υπεύθυνος και εργάζεται πολύ για να παράσχει στους αγαπημένους του ασφάλεια και σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Αυτός ο Βούβαλος συνδυάζει έντονη πνευματικότητα και απίστευτη ηρεμία που όμοιά της δεν έχετε ξαναγνωρίσει. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι τελείως αντίθετες οι δυο θέσεις και ασυμβίβαστες αρκετές φορές αλλά εκτιμά την ελεύθερη σκέψη και τη νοημοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ - ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Η ευαισθησία επηρεάζει την ανθεκτικότητα του Βούβαλου να αναπτύξει μια προσωπικότητα με απεριόριστη δημιουργικότητα και διορατικότητα. Έχει καλλιτεχνική φλέβα αλλά προτιμά να εργάζεται στο παρασκήνιο, πάρα να είναι από τα προβαλλόμενα μέλη μιας ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Κινέζικη αστρολογία: Ο Ποντικός και τα 12 ζώδια της Δυτικής αστρολογίας

Διαβάστε τις Ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας

*Βρες εδώ τι ζώδιο και τι στοιχείο είσαι στην Κινέζικη Αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved