Αστρολογικό Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Μπείτε στο πνεύμα των γιορτών διασκεδάζοντας!

Αστρολογικό Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Ένα μεγάλο δώρο για τις γιορτές και ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μπούμε στο πνεύμα των ημερών.

Αστρολογικό Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι: Μπείτε στο πνεύμα των γιορτών διασκεδάζοντας!

Τι καλύτερος τρόπος για να προσθέσουμε πρωτοτυπία και ενθουσιασμό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας, από το να το πασπαλίσουμε με λίγη χρυσόσκονη από αστέρια; Καλωσορίστε αυτές τις γιορτές με έναν νέο τρόπο για να διασκεδάσετε: Το αστρολογικό πάρτι!

Είναι ένας θαυμάσιος νέος τρόπος για να κάνετε ένα φαγοπότι που θα εξασφαλίσει όχι μόνο μια μεγάλη ποικιλία τροφών, αλλά ώρες συνομιλίας των επισκεπτών που θα συγκρίνουν τις επιλογές τους, με τις ενδείξεις του γενέθλιου χάρτη τους.

Πως; Καλέστε μερικούς φίλους και ζητήστε τους να φέρουν ένα πιάτο που αποτελεί την επιτομή του ζωδίου τους. Δεν χρειάζεται να είναι έμπειροι γνώστες της αστρολογίας. Ο καθένας ξέρει το ζώδιο του και γνωρίζει κάτι σχετικά με την ενέργεια που εκπέμπει. Βάλτε τους λοιπόν, να φέρουν ένα πιάτο φαγητό σε μια καφέ τσάντα, χωρίς καμιά εξωτερική σήμανση. Κανείς δεν θα πρέπει να κρυφοκοιτάζει ή να γνωρίζει την επιλογή οποιουδήποτε άλλου.

kentrikissasasasak

Προσκαλέστε τους καλεσμένους σας να πάρουν λίγο κρασί και μεζέ σε ένα άλλο δωμάτιο, ενώ εσείς θα ετοιμάζετε το τραπέζι. Αφαιρέστε τα τρόφιμα από τις αρχικές τσάντες και τοποθετήστε τα σε δικά σας σερβίτσια. Αυτό θα εξαλείψει τον κίνδυνο, οι καλεσμένοι να γνωρίζουν ποιος έφερε τι.

Μόλις ταχτοποιήσετε τα πιάτα, αφήστε ο καθένας να μαντέψει ποιος έφερε τι. Αυτή η υγιεινή σαλάτα quinoa πρέπει να είναι από την Παρθένο, ενώ ο Ταύρος ίσως ήρθε οπλισμένος με ένα λαχταριστό γλυκό ή κάτι άλλο με υπέροχη καραμελωμένη γεύση. Εάν υπάρχουν δύο άτομα του ίδιου ζωδίου, δεν είναι πρόβλημα. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που παρουσιάζει το κάθε ζώδιο και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εκφραστεί κάθε άτομο. Φυσικά, θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να έχετε ένα βιβλίο Αστρολογίας πρόχειρο, για να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε αστρολογικές ερωτήσεις μπορεί να προκύψουν.

Αν προτιμάτε να μαγειρεύετε το φαγητό μόνοι σας για να κάνετε έκπληξη στους φίλους σας με τα δικά σας προσωπικά πιάτα των ζωδίων, μπορείτε να ετοιμάσετε συνταγές βασιζόμενοι στα χαρακτηριστικά τους, που θα βρείτε στο διαδίκτυο.

Αν λοιπόν είστε κολλημένοι με το πανάρχαιο ερώτημα, τι πρέπει να κάνετε για να εκπλήξετε τους καλεσμένους αυτές τις γιορτές, γιατί να μην προετοιμάσετε ένα αστρολογικό γεύμα;

Είναι διασκεδαστικό, εξατομικευμένο και κάτι που θα θυμάστε για πάντα!

Διαβάστε επίσης:

Φέρτε την ηρεμία στην περίοδο των εορτών μέσα από το ζώδιο σας!

Χριστουγεννιάτικα ψώνια! Ποιο ζώδιο κανει την καλύτερη παρέα;

Πώς στολίζουν το σπίτι τους τα 12 ζώδια;

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved