Γιατί γεννήθηκα Τοξότης;

Γιατί σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν γίνεται τυχαία...

Γιατί γεννήθηκα Τοξότης;

Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι ρωτούν τον εαυτό τους είναι «γιατί βρίσκομαι εδώ;». Για τους περισσότερους η απάντηση είναι δύσκολη. Υπάρχει ένα λόγος που κάθε ένας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.
Στο ζώδιο του Τοξότη ανήκετε όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 23 Δεκεμβρίου. Είναι το ένατο ζώδιο του ζωδιακού, της Φωτιάς και Μεταβλητό, με σύμβολό του τον Κένταυρο, ο οποίος μισός άλογο και μισός άνθρωπος στοχεύει με το τόξο του τον ουρανό. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας που έχει γραφικό του σύμβολο ένα βέλος.

Ο δια βίου στόχος σας

Διακατέχεστε από έναν ενθουσιασμό να κινείστε συνεχώς, να ταξιδεύετε, να ψάχνετε νέες περιπέτειες και να διευρύνετε τις γνώσεις σας για τα πάντα. Στόχος σας είναι εξελιχτείτε, φτάνοντας όσο μια μακριά γίνεται.

Οι ξεχωριστές ικανότητες που σας δίνονται για να φτάσετε στον προορισμό σας

Πρώτη και καλύτερη η αισιοδοξία που σας επιτρέπει σε κάθε σχέση, ταξίδι, εμπειρία ή κατάσταση να βλέπετε και να αισθάνεστε ότι υπάρχει η υπόσχεση ή ευκαιρία για κάτι καλό, χάρη στο οποίο θα εξελιχθείτε, θα πάτε πιο πέρα. Μια ακόμη είναι η γενναιοδωρία. Όσα περισσότερα προσφέρετε (αγάπη, γνώση, χαρά κτλ), πότε από φόβο ή γιατί πρέπει ή νιώθοντας ότι συνάμα κάτι χάνετε ή κάτι περιμένετε, τόσο μεγαλύτερο το εύρος σε όσα θα λαμβάνετε και σε όσα θα επεκτείνεστε.

Τι επιδιώκει η ψυχή να μάθει και να θεραπεύσει σε αυτό το ταξίδι της ζωή σας

Η μεγαλοψυχία είναι μια πολύ μεγάλη αρετή και είναι τιμή για τον αποδέκτη της, όμως θα χρειαστεί να μάθετε ότι δεν πρέπει να δίνεται σε λάθος άτομα, διαφορετικά θα γίνει πηγή δοκιμασίας και εκμετάλλευσης σας. Επίσης, η αισιοδοξία είναι καλή, όμως όταν αυτή γίνεται υπερβολική, τότε μπορεί να είναι αιτία για να εκτεθείτε σε επικίνδυνες καταστάσεις. Επιπλέον, η τεράστια πίστη στον εαυτό σας και η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας είναι τα θετικά χαρακτηριστικά σας, αρκεί να μην τεμπελιάζετε, να μην γίνεστε ασυνεπείς ή λόγω του μεγάλου ενθουσιασμού σας να ξεκινάτε κάτι αλλά να μην το τελειώνετε. Όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης «κάθε τι το υπερβολικό δεν το ανέχεται η φύση» έτσι σε κάθε εκδήλωσή σας, από τις σχέσεις σας μέχρι το φαγητό και τις απολαύσεις, μέσα από τις αρνητικές συνέπειες της υπερβολής, θα μάθετε την έννοια και την αξία του μέτρου όπως και να μην το ξεπερνάτε.

Τα δώρα που φέρνετε στους ανθρώπους

Το χιούμορ, το γέλιο, την ενθουσιώδη φλόγα για μάθηση, τη φιλοσοφία, την πρόοδο. Επίσης, την αισιοδοξία, την ευθυμία, την αγαθοεργία, τη μεγαλοσύνη αλλά και το σεβασμό στην ελευθερία και την ανεξαρτησία τόσο τη δική σας όσο και των άλλων. Τέλος, η γενναιοδωρία, η καλοσύνη και η κοινωνικότητά σας μπορεί να αποτελέσουν τα δώρα που θα βοηθήσουν τους άλλους να στραφούν προς μια φιλοσοφική ή πνευματική αναζήτηση.

Τι να θυμάστε, όταν φοβάστε ότι δεν ξέρετε ποιος είναι ο προορισμός σας

Είστε ταξιδιώτες σε έναν πλανήτη που ονομάζεται Γη. Κάθε στιγμή σας εδώ είναι ευκαιρία για να εξελιχτείτε και να ανέλθετε σε ένα ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε ένας από εσάς δεν είναι ένα ανθρώπινο πλάσμα με πνευματικές εμπειρίες αλλά ένα πνευματικό ον που έχει ανθρώπινες εμπειρίες. Έτσι, κάθε φορά που μαθαίνετε κάτι, γνωρίζετε τους άλλους, μοιράζεστε τις γνώσεις σας, δημιουργείτε χαρά και εκφράζετε τα ταλέντα σας, το πνεύμα σας εξελίσσεται και εκπληρώνετε το σκοπό σας μέσα από την παρούσα ξεχωριστή προσωπικότητα σας.

**Θέλετε να μάθετε τι λένε τα άστρα για σας; Τότε πατήστε εδώ**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved