Ο Αριθμός της Ψυχής 11

Το 11 είναι ο αριθμός των ατόμων με ψυχικές ικανότητες

Ο Αριθμός της Ψυχής 11

Ο Αριθμός της Ψυχής είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αριθμούς του αριθμολογικού μας προφίλ. Δείχνει τι λαχταράει η ψυχή μας για να εκφραστεί σε αυτή τη ζωή. Για να υπολογίσετε τον Αριθμό της Ψυχής προσθέστε τα φωνήεντα από το ονοματεπώνυμο σας όπως εμφανίζεται στο πιστοποιητικό γεννήσεως σας.

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Ελληνικό αλφάβητο

Α Ε Η Ι Ο Υ Ω

1 5 8 1 6 3 8

Οι αντιστοιχίες φωνηέντων αριθμών για το Λατινικό αλφάβητο

A E I O U Y

1 5 9 6 3 7

(Το Y στις ξένες γλώσσες θεωρείτε φωνήεν όταν βρίσκεται στο τέλος μιας λέξης ή όταν τονίζεται. Διαφορετικά θεωρείται σύμφωνο)

Ο Αριθμός της Ψυχής σας είναι ο αληθινός σας εαυτός, είναι το κομμάτι που είναι γνωστό μόνο σε εσάς. Αν κάποιος πιστεύει στη φιλοσοφία της μετενσάρκωσης ο Αριθμός της Ψυχής δείχνει αυτό είσαστε σε προηγούμενες ζωές. Το μέρος αυτό του εαυτού σας δεν αναγνωρίζεται εύκολα από τους άλλους, εκτός και αν σας ξέρουν πολύ καλά. Ο Αριθμός της Ψυχής είναι αυτό που με το κρυμμένο εγώ σας θέλετε να είστε. Αυτός ο πόθος όταν είναι πολύ ισχυρός υπερνικά τις δονήσεις των άλλων τεσσάρων βασικών αριθμών. Αφού ο Αριθμός της Ψυχής αποκαλύπτει τη συσσωρευμένη ανάπτυξη από τις προηγούμενες ζωές, γίνεται μια θεμελιώδης δύναμη που επηρεάζει τις ενέργειες της τωρινής ζωής. Αν πάλι αυτή η ψυχική ώθηση καταπιέζεται από τις εξωτερικές συνθήκες, και η ψυχή δεν καταφέρνει να φτάσει τον στόχο της, μπορεί να επαναληφθεί η ίδια δονητική δόνηση σε μελλοντική ζωή μέχρι να βρει την αληθινή της έκφραση.

Αριθμός Ψυχής 11

Το 11 είναι ο αριθμός των ατόμων με ψυχικές ικανότητες. Είναι οραματιστές, εξαιρετικά διαισθητικοί, και ζουν περισσότερο στον εσωτερικό παρά στον εξωτερικό κόσμο.
Η ψυχή με αριθμό 11 βρίσκεται σε μια συνεχή πνευματική αναζήτηση. Έχει διανύσει το πνευματικό μονοπάτι σε πολλές ενσαρκώσεις και έχει μάθει πολλά από τα μυστήρια της ζωής και του θανάτου.
Ο τρόπος ζωής τους είναι πέρα από τα συνηθισμένα. Δεν είναι παράξενο γι αυτούς να ενδιαφέρονται για νεράιδες, ξωτικά και μάγους. Οι συζητήσεις τους περιστρέφονται γύρω από αγγέλους, μυθικές ιστορίες και θρύλους.


Είναι διαισθητικοί και διορατικοί και διαθέτουν μεγαλύτερη σοφία από τα άτομα της ηλικίας τους. Διαθέτουν μεταφυσικές ικανότητες και έχουν έντονες πνευματικές τάσεις.
Τα άτομα με Αριθμό Ψυχής 11 έχουν μεγάλα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, κάτι που δικαιολογείται αν σκεφτούμε ότι αλλάζουν συνεχώς συχνότητα για να έρθουν σε επαφή με άλλες διαστάσεις και να πάρουν πληροφορίες.


Η ζωή τους περνά μέσα από πολλά μεταβατικά στάδια και απροσδόκητα γεγονότα. Έρχονται αντιμέτωποι με πολλές δοκιμασίες μέχρι να μάθουν να χρησιμοποιούν τη δύναμη τους σωστά και να ζουν με ακεραιότητα και τιμιότητα.
Με το ευαίσθητο ραντάρ τους αντιλαμβάνοντα σε βάθος τις προσωπικές καταστάσεις αλλά και τα ευρύτερα θέματα του κόσμου. Γι αυτό το λόγο είναι μοναδικοί να φέρνουν ειρήνη μέσα από διαπραγματεύσεις.


Στις προσωπικές τους σχέσεις τους αρέσει να ευχαριστούν τον ερωτικό τους σύντροφο και δημιουργούν γύρω τους ένα αρμονικό περιβάλλον. Αισθάνονται φυσική έλξη με άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και εκδηλώνουν πνευματικά ενδιαφέροντα.

Διαβάστε επίσης:

Αριθμολογία - Τα Ερωτικά και τα Οικονομικά του Ιανουαρίου

-Το όνομά σας αποκαλύπτει το πεπρωμένο σας

-Ο Αριθμός της Ψυχής 1

-Ο Αριθμός της Ψυχής 2

-Ο Αριθμός της Ψυχής 3

-Ο Αριθμός της Ψυχής 4

-Ο Αριθμός της Ψυχής 5

-Ο Αριθμός της Ψυχής 6

-Ο Αριθμός της Ψυχής 7

-Ο Αριθμός της Ψυχής 8

-Ο Αριθμός της Ψυχής 9

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved